MENÜ

Milan'da Hakan Çalhanoğlu'nun durumu belli oldu

Milan'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Celtic maçı öncesinde gerçekleştirdiği sabah antrenmanında sakatlanan milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'nun 7-10 gün arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı. İtalya Serie A'da sezona 4'te 4 ile giren Milan'da sakatlanan Hakan Çalhanoğlu, özellikle takımının kritik Roma maçında forma giyemeyecek.

Milan'da Hakan Çalhanoğlu'nun durumu belli oldu

Milan'ın bu sezonki başarısının en önemli mimarlarından milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, İtalyan ekibinin UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Celtic maçı öncesinde gerçekleşen sabah antrenmanında sakatlanmıştı. Antrenmanı koltuk değnekleri ile terk etmek durumunda kalan yıldız oyuncunun durumu ise belli oldu.

Haberin Devamı

İtalyan gazetelerinin bu sabah verdiği bilgiye göre ayak bileğinden sakatlık yaşayan Hakan Çalhanoğlu'nun yaklaşık 7-10 gün sahalardan uzak kalması bekleniyor. Korkulan olmamış ve çok ciddi bir sakatlık sorunu ortaya çıkmamış olsa da sıkışık programda 3 kritik maçı kaçırması bekleniyor.

(Fotoğraf: Sky Sport)

Milanda Hakan Çalhanoğlunun durumu belli oldu

Roma maçında yok!

Celtic ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında forma giyemeyecek milli oyuncumuz, sonrasında ligdeki Roma maçında ve önümüzdeki haftanın Avrupa maçı olan Sparta Prag karşısında da oynayamayacak. Hakan'ın 1 Kasım'da Udinese deplasmanına ise yetiştirilmesi için çalışılacak.

Hakan Çalhanoğlu, özellikle takımı Milan'ın elemeleri geçerek UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmasına 3 maçta attığı 4 gol ile büyük katkı sağlamıştı.

Haberin Devamı

Milanda Hakan Çalhanoğlunun durumu belli oldu

YORUM YAZ