MENÜ

Mersin'in yıldızı diyor ki:

“Mersin'de çok mutluyum. Daha önce şampiyonluk yaşadığım Fenerbahçe'ye karşı oynayacağım için de çok heyecanlıyım. Benim gol atmamdan çok takımımın kazanması önemli”

Mersin'in  yıldızı diyor ki:

Türkiye macerasına 2004 yılında Fenerbahçe ile başlayan Nobre’den, Mersin İdmanyurdu formasıyla eski takımına karşı vereceği mücadele öncesi mesaj var... Geçen sezon Beşiktaş’ta istediği kadar ve istediği yerde forma bulamadığını belirten golcü futbolcu, “Bu sene çok farklı ve kafam çok rahat. Mersin’de inanılmaz mutluyum ve her şey iyi gidiyor. Takımımız iyi futbolculardan kurulu ve biz saha içinde olduğumuz kadar saha dışında da çok iyi anlaşıyoruz. Fenerbahçe ile oynayacağımız için çok heyecanlıyım. Daha önce şampiyonluk yaşadığım takıma karşı mücadele edeceğiz. Tabii ki gol atmak isterim ama bundan daha da önemlisi Mersin’in kazanması” ifadelerini kullandı. A Milli Takım’la ilgili de yorum yapan yıldız futbolcu sözlerini şöyle tamamladı:

Haberin Devamı

Milli formayı bekliyor

“Ben her zaman o formayı giymeye hazırım. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da milli takımdan davet bekleyeceğim. Milli takımda oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. İnşallah bir gün o şans bana verilir.”

YORUM YAZ