MENÜ

Mersin'de Beşiktaş mesaisi

Spor Toto Süper Lig'de tutunma mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mersin'de Beşiktaş mesaisi

Macit Özcan Spor Kompleksindeki antrenman öncesi teknik direktör Hakan Kutlu futbolcularla görüşme yaparak bazı uyarılarda bulundu. Daha sonra düz koşuyla başlayan antrenmanda, pas ve taktik çalışmasıyla düz koşu yapıldı.

Teknik direktör Hakan Kutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiği ilk 8 günde 2 maça çıktıklarını hatırlatarak, bu süreçte takımı çok fazla tanıma olanağı bulamadığını söyledi.

Milli maç nedeniyle Antalya’da yapılan kamp döneminin bu anlamda önemli olduğunu ifade eden Kutlu, şunları kaydetti:
"Kampın oyuncularımızı tanıma anlamında çok yararlı geçtiğini düşünüyorum. Antalya kampı bizim için çok olumlu geçti. Bundan sonraki Mersin İdman Yurdu’nun bundan önceki Mersin İdman Yurdu ile çok farklı olacağına inanıyorum. Çünkü Antalya’daki antrenmanlar ve yaptığımız hazırlık maçındaki takımın görüntüsü bu yöndeydi."

Bu hafta kendi sahalarında Beşiktaş ile karşılaşacaklarını anımsatarak, hazırlık çalışmalarını değerlendiren Kutlu, "Beşiktaş kendi açısından, bu maçı galibiyetle kapatmak zorunda. Çünkü üst sıraları kovalıyor. Ama bizim için rakip kim olursa olsun çok fark etmiyor. Her maçımız final havasında geçecek. Önümüze kim gelirse gelsin, yenmek ve puan çıkartmak zorundayız. Önümüzde 8 haftamız kaldı. Bu süreçte en az 6 galibiyet veya 18 puan toplamamız lazım" dedi.

Kutlu, kadro dışı kalan oyuncularla ilgili bir soru üzerine de "Onlar, bizim düşüncemize göre çalışma sistemimize uymayan oyunculardı. Yoksa bize herhangi bir problem yaratmadılar. Ama çok oyuncu kalabalığı vardı. Biz de kendi çalışacağımız oyuncuları seçme özgürlüğüne sahibiz. Bu değişikliğin takıma olumsuz şekilde yansıyacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ