MENÜ

Menemenspor'dan iki transfer

TFF 1. Lig'de ilk yarıyı iyi bir yerde tamamlayan Ekol Göz Menemenspor denemeye aldığı gurbetçi orta saha Özkan Yıldırım ile Nijeryalı golcü İbrahim Akanbi ile sözleşme imzalayacak. Teknik direktör Cenk Laleci iki futbolcunun da takıma katkı sağlayacağını belirtti.

Menemenspor'dan iki transfer

TFF 1'inci Lig'de ikinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Ekol Göz Menemenspor denemeye aldığı gurbetçi orta saha Özkan Yıldırım ve Nijeryalı golcü İbrahim Akanbi ile sözleşme imzalayacak. Teknik direktör Cenk Laleci iki futbolcunun da takıma katkı sağlayacağını belirterek, "Hem Özkan hem de Akanbi'nin performansları beni memnun etti. Pazartesi günü iki futbolcumuzu resmen kadromuza dahil edeceğiz. Hafta içinde ise 2 ismi daha takıma kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kampı değerlendiren genç teknik adam, "Sezonun ilk yarısında çok önemli işlere imza attık. 10 maç kaybetmedik, son hafta Altınordu'ya yenildik. Play-Off potasındayız. Beklentiler büyüdü, biz de buna göre hedeflerimizi belirledik. İkinci devre çok daha zorlu geçecek. Biz çizgimizi bozmayacağız. Yeni gelecek oyuncularla birlikte daha da güçleneceğimize inanıyorum. Oldukça iyi bir kadromuz var. Amacımız ilk 6'da yer alabilmek" yorumunu yaptı

İZMİR, (DHA)

YORUM YAZ