MENÜ

Cenk Laleci: Hayali transfer haberlerine itibar etmeyin

Menemen Futbol Kulübü Teknik Direktörü Cenk Laleci, futbolcuların ‘hayali transfer’ haberlerine tepki gösterdi. Cenk Laleci, “Haberler bizim sosyal medyalarımız ve internet sitemizde duyurulmadı ise doğru değildir” dedi.

Cenk Laleci: Hayali transfer haberlerine itibar etmeyin

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen FK, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Cenk Laleci de yaptığı açıklamalarda medyada kaynağı belli olmadan çıkan transfer haberlerine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Kulübün futbolcuları hakkında en doğru kaynağın kendileri olduğunu ifade eden teknik direktör Cenk Laleci, “Yüzyıla yakın bir birikimle Menemen ve Menemenlilerin emeğiyle yaşayan Menemen Futbol Kulübümüzün futbolcularının başka bir futbol kulübü ile anlaşma yaptığı ya da bizimle anlaştığı yönünde kaynağı belli olmayan haberler çıkmaktadır. Bizim internet sitemiz ve sosyal medyamız dışında hiçbir haber gerçeği yansıtmamaktadır. Menemen Spor’a gönül veren tüm futbolseverlerden kulübümüzün kendi sitesi dışında haberlere itibar etmemesini rica ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ