MENÜ

Menemen FK'dan ilk hamleler

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yarışmacı haklarını Altay'ın eski başkanı Özgür Ekmekçioğlu'nun şirketinin devraldığı Menemen FK, dış transferde atağa kalktı.

Menemen FK'dan ilk hamleler

Sarı-lacivertli kulübün Ekmas Group'a devredilmesinin ardından yönetim geçen sezon 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşayan Sakaryaspor'dan forvet Ali Özgün ile Play-Off'tan kupaya ulaşan Bodrumspor'dan orta saha oyuncusu Seçkin Getbay'la prensip anlaşmasına vardı. Menemen, Ziya Alkurt, Mustafa Durak, Zülküf Özer, Ferhat Çulcuoğlu ve Noyan Öz gibi tecrübeli futbolcular ile de görüşme halinde.

Haberin Devamı

TÖRAYDIN İDDİASI

Teknik direktör arayışlarını sürdüren İzmir ekibinin bu göreve Özden Töraydın'ı getirebileceği belirtildi. Daha önce Özgür Ekmekçioğlu yönetimindeki Altay ve Şanlıurfaspor'da sportif direktörlük yapan Töraydın, teknik adam olarak kısa bir dönem çalıştırdığı Altay'da 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşadı. Menemen ekibi için çalışmalara başlayan Töraydın'ın görev tanımı henüz netleşmedi. Mememen FK'da kulübün devriyle ilgili Menemen Belediyesi ve eski başkanlardan Fikret Uzun'un itirazları ise sürüyor.

DHA

YORUM YAZ