MENÜ

Mehmet Ekici'den girer girmez asist

Kırmızı kart cezası biten Mehmet Ekici, 3 hafta sonra formasına kavuştu.

Mehmet Ekici'den girer girmez asist

73. dakikada Valbuena’nın yerine oyuna giren gurbetçi yıldız, sadece 1 dakika sonra asist yaptı. Mehmet Topal’ın kaleciden dönen şutunda topu önünde bulan Ekici, boştaki Soldado’ya pasını verdi ve golü attırdı. Bu sezonki ilk asistine imza atan Ekici’nin, ligde toplamda çıktığı 18 maçta 3 golü bulunuyor.

Haberin Devamı

VAR'la gitti, VAR'la geldi!

1-0 geriye düştüğü maçta 20. dakikada beraberliği yakalayan Fenerbahçe, 40’ta ise Isla ile öne geçti. Ancak bu gol, pozisyondaki Soldado ofsayt olduğu gerekçesiyle VAR tarafından iptal edildi. İkinci yarıda ise tam tersi bir an yaşandı. 74. dakikada Soldado’nun golü ilk etapta geçerli sayılmazken, sonrasında VAR devreye girdi. Asisti yapan Mehmet Ekici’nin ofsaytta olmadığı tespit edilince, orta hakem Halis Özkahya golü verdi.

İlk 45 dakikada sezonu yakaladı

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında hatalı bir golle geriye düşmesine rağmen beraberliği yakaladı ve sezonun belki de en iyi ilk 45 dakika performanslarından birini gösterdi. Bu durum istatistiklere de yansıdı. Süper Lig’de maç başına ortalama 22 kez rakip ceza sahasında topla buluşan Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa deplasmanında sadece ilk yarıda bu sayıya (22) ulaştı. Aynı zamanda Kanarya, bu sezon ilk yarısında en fazla şut (8) çektiği deplasman maçını oynadı.

YORUM YAZ