MENÜ

Medyada en çok yer alan aday

Galatasaray Kulübü'nde 14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkan adayları çalışmalarını sürdürürken, adaylardan en çok Ünal Aysal hakkında medyada haber yapıldığı bildirildi.

Medyada en çok yer alan aday

Galatasaray Kulübü’nde 14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkan adayları çalışmalarını sürdürürken, adaylardan en çok Ünal Aysal hakkında medyada haber yapıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Medya takip ajansı Interpress tarafından yapılan açıklamaya göre, ajans, mart ayında yapılan mali genel kurulda, sarı-kırmızılı yönetimin idari yönden ibra edilmemesi üzerine başlayan olağanüstü genel kurul sürecini mercek altına aldı. Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile dergide çıkan haberlerin tek tek incelenmesi neticesinde, yazılı basının spor sayfalarında sarı-kırmızılı takımın olağanüstü genel kurulu hakkında şimdiye kadar toplam 2 bin 236 adet haber ve yazının yayınlandığı tespit edildi. Başkanlık için ismi geçen adayların yer aldığı haberlerde ise en çok Ünal Aysal’ın adının öne çıktığı belirlendi.

Galatasaray’da yapılacak olağanüstü genel kurul sürecini inceleyen Interpress araştırmasına göre, 27 Mart sonrası başkanlık için ilk etapta 8 ismin konuşulduğu, ilerleyen zaman içinde bu sayının 3’e inmesiyle hızlanan seçim sürecinde, en çok haber toplam bin 11 adetle Ünal Aysal hakkında çıktı. İkinci sırada 712 haberle Mehmet Helvacı yer alırken, Turgay Kıran’ın da toplam 313 haberde yer aldığı belirlendi

Haberin Devamı


AA

YORUM YAZ