MENÜ

Mbaye Diagne'den son dakika Galatasaray paylaşımı

Son dakika haberi: Sezon başı Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralanan Senegalli golcü Mbaye Diagne dönüş hazırlığı yapıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan 28 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından Galatasaray formalı resmini paylaştı, sinyali verdi.

Mbaye Diagne'den son dakika Galatasaray paylaşımı

Mbaye Diagne'den son dakika paylaşımı geldi. Falcao'nun tam olarak hazır olmaması, Florin Andone'nin ise sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle forvet çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da gündeme Mbaye Diagne geldi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kutlamalarına katılmayan ve Galatasaray taraftarının hedefindeki adam olan Diagne, transfer döneminin son günlerinde Belçika ekibi Club Brugge'ün yolunu tutmuştu. PSG maçında kaçırdığı penaltının ardından gözden düşen, daha sonra disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik patron Philippe Clement tarafından kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcu, Galatasaray'a dönüş hazırlığında.

Sosyal medyayı aktif kullanan Diagne, Galatasaray formalı paylaşımlarına devam ediyor. 28 yaşındaki futbolcu, son olarak geçtiğimiz sezon şampiyonluğu getiren Çaykur Rizespor maçında attığı golün ardından çekilen fotoğrafı paylaştı ve geri dönüş sinyalini verdi.

Mbaye Diagneden son dakika Galatasaray paylaşımı

Galatasaray'a dönmeye bir hayli istekli olan geçtiğimiz sezonun gol kralı Diagne'nin transfer döneminin resmen başlamasıyla yeniden Sarı Kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

3.35 milyon euro kiralama bedeli ödenmişti

Brugge, Diagne için Galatasaray'a 3.35 milyon euro kiralama bedeli ödemişti. Ancak oyuncunun bu sezon için kalan net 2.11 milyon Euro'luk sabit transfer ücreti Galatasaray tarafından ödeniyordu. Belçika temsilcisinin ayrıca Diagne'yi 13 milyon euro karşılığında satın alma hakkı vardı.

YORUM YAZ