MENÜ

Mauricio Pochettino: Şu anda her şey çok güzel

Dün aldıkları galibiyetten sonra şampiyonluktaki iddiasını sürdüren ve Leicester'in 2 puan arkasında olan Tottenham'da yüzler gülüyor.

Mauricio Pochettino: Şu anda her şey çok güzel

Maçtan sonraki basın toplantısında Pochettino, 77. dakikada galibiyet golünü atan Danny Rose'a övgü yağdırdı ve bir anısını anlattı.

Pochettino, "2014 senesinde Tottenham'a hoca olduktan sonra ilk toplantımı Danny Rose ile yaptım. Diğer bütün futbolcular tatildeydi. Danny'yi ofisime çağırdım.

Yeni hoca takımın başına getirildiğinde oyuncular yeni hocanın neler yapacağını merak ederler. Danny zor günler geçiriyordu ve takımdan ayrılmak istiyordu.

Bugün takımda kaldığı için Danny kadar ben de çok sevinçliyim. Galibiyet golünü attıktan sonra seyirci Danny'ye övgü yağdırdı ve dakikalarca alkışladı. Şimdi ayaklarının yere değmesi gerekiyor." dedi.

25 yaşındaki Danny Rose dün 77. dakikada Tottenham'ın galibiyet golünü kaydetti. 19'uncu dakikada Paloschi'nin golüyle 1-0 öne geçtikten sonra Chadli eşitliği sağladı ardından 77'de Danny Rose galibiyet golünü kaydetti.

Çarşamba günü Tottenham West-Ham'la karşılaşıyor. Bu konuda Pochettino "Bugün kazandığımız maçtan sonra Wet-Ham maçına hazırlanmamız daha kolay olacak bizler için. Takım ve kulüp olarak çok heyecanlıyız ve her şey yolunda şu anda. Bugün sahada oyuncularım inanılmaz bir enerjiyle oynadı. Oyunu çevirmek için buna ihtiyacımız vardı ve oyuncularım bunu başardı" açıklamalarında bulundu.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ