MENÜ

Bayern Münih - Düsseldorf (CANLI)

Almanya Bundesliga'da 29. hafta maçında Bayern Munih ile Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'ın formasını giydiği Fortuna Düsseldorf karşı karşıya geliyor. Peki, Bayern Munih - Düsseldorf maçı saat kaçta hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Maçta ilk düdük çaldı.

Bayern Münih - Düsseldorf (CANLI)

Bundesliga’da Kenan Karaman ve Kaan Ayhan önderliğinde ligde kalma yolunda önemli adımlar atan Düsseldorf, sezonun en kritik maçlarından birinde Bayern Münih ile kapışıyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın hedefi lider karşısında sürpriz yapmak.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

DEV MAÇA TEK VE CANLI İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN



Bayern Munih - Düsseldorf maçı saat kaçta hangi kanalda?

Allianz Arena'da oynanacak ve bugün saat 19:30'da başlayacak mücadele S SPORT2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca mücadeleyi misli.com üzerinden canlı izleyebilirsiniz...

Bayern Munih - Düsseldorf maçı 11'leri...

Bayer Munih: Neuer, Alaba, Kimmich, Hernandez, Pavard, Goretzka, Gnabry, Coman, Davies, Müller, Lewandowski

Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier, Bodzek, Jorgensen, Giesselmann, Hoffmann, Morales, Zimmermann, Stöger, Thommy, Skrzybski, Kenan Karaman

Haberin Devamı

Kenan Karaman: Bayern'i tedirgin ediyoruz

Kenan Karaman, Düsseldorf’un, Schalke karşısında aldığı galibiyetin ardından çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Bayern Münih ile oynanacak mücadele hakkında konuşan 26 yaşındaki golcü futbolcu şu ifadeleri kullanmıştı: “Bayern Münih Borussia Dortmund’a karşı harika bir futbol oynadı. Bize karşı da favori olacaklar. Ancak bugün (Schalke maçında) oynadığımız futbol sonrası Bayern, bize karşı biraz olsun tedirgin olmuştur.”

Bundesliga'da geçen haftanın sonuçları...

Dortmund-B.Münih: 0-1

Frankfurt-Freiburg: 3-3

W.Bremen-M.Gladbach: 0-0

Leverkusen-Wolfsburg: 1-4

Leipzig-H.Berlin: 2-2

Augsburg-Paderborn: 0-0

Düsseldorf-Schalke: 2-1

U.Berlin-Mainz: 1-1

Hoffenheim-Köln: 3-1

YORUM YAZ