MENÜ

Masterchef şampiyonu kim oldu? 2020 Masterchef birincisi kim oldu?

Futbolseverlerin Fenerbahçe ile ilgili faaliyetlerin tanıdığı Acun Ilıcalı'nın en önemli projelerinden olan Masterchef 2020'de büyük heyecan sona erdi. Masterchef 2020'de zafere uzanan şampiyon dün gece belli oldu. Masterchef şampiyonu kim oldu? Barbaros mu, Serhat mı? soruları da yanıtlarını buldu. Masterchef şampiyonu belli oldu mu? Masterchef kim kazandı? sorularının yanıtları Masterchef'i heyecanla takip edenler tarafından merak ediliyordu. Ekranların fenomen programı Masterchef 2020 yarışmasının büyük finali bu gece yapıldı. Barbaros Yoloğlu ve Serhat Doğramacı, rakiplerini eleyerek finale kalmayı başardılar. MasterChef Serhat Doğramacı, iddiasını ilk gün ortaya koyarak, 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' demişti. Barbaros Yoloğlu ise sezon boyunca iddialı çıkışları ve yorumlarıyla adından söz ettirmişti. Üç oyun oynandı ve toplam puana göre şampiyon belli oldu. Masterchef ile ilgili detaylar ve son dakika gelişmeleri haberimizde.

Masterchef şampiyonu kim oldu? 2020 Masterchef birincisi kim oldu?

Masterchef 2020'de büyük final heyecanı bu gece yaşandı. Milyonlarca vatandaşımızın da merakla takip ettiği yarışmanın finalinde Barbaros Yoloğlu ve Serhat Doğramacı yarıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef'te şampiyona 2018 yılında para ödülü verilmiş geçen yıl da son model bir otomobil ödül olarak belirlenmişti. Şampiyon olan yarışmacıya bir de kupa veriliyor. Masterchef 2020 şampiyonu olabilmek için yaklaşık 6 aydır mücadele veren Barbaros ile Serhat arasından hangi ismin şampiyon olacağı ise heyecanla bekleniyordu.

Haberin Devamı

Masterchef şampiyonu kim oldu? Barbaros mu, Serhat mı?

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu şeflerin jüri üyeliğinde gerçekleşen büyük finalde Barbaros ve Serhat son yemeklerini yaptı. Final oyununda rakibine üstünlük sağlayan Serhat Doğramacı MasterChef 2020 şampiyonu olarak adını yarışma tarihine yazdırdı.

MasterChef şampiyonu para ödülü ne kadar?

2020 yılında yapılan MasterChef Türkiye'de birinci olacak kişiye lüks bir otomobil verilecek. 2018 yılında MasterChef şampiyonana 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019'da ise son model bir otomobil ödülü vardı. Ayrıca şampiyon olan kişiye bir de kupa veriliyor.

Barbaros Yoloğlu kimdir?

Samsun’un Alaçam ilçesinde doğan Barbaros Yoloğlu, liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile yakından ilgilenmiştir. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi’ne gitmeye karar veren Yoloğlu, bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışmış; ardından üniversite eğitimini almak için gittiği Erzurum’da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etmemiştir.

Haberin Devamı

Masterchef şampiyonu kim oldu 2020 Masterchef birincisi kim oldu

2 sene önce tekrar mutfakta çalışmaya başlayan Barbaros Yoloğlu, kariyer planlarını gerçekleştirmek ve hedeflediklerini elde etmek için MasterChef’e başvurmuş, ana kadroya dâhil olmaya hak kazanarak, bu sezonun 16 yarışmacısından biri olmuştur.

Serhat Doğramacı kimdir?

23 yaşındaki Serhat Doğramacı, 10 yıla yakın bir süredir aşçılığa dair eğitim ve iş tecrübesi olduğunu söylemektedir. Ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya/kupa sahibi olan Serhat Doğramacı, Amerika ve Almanya’da toplamda 3 yıl çalışarak iş tecrübelerine bir yenisini eklemiştir.

Masterchef şampiyonu kim oldu 2020 Masterchef birincisi kim oldu

İleri düzeyde İngilizce, başlangıç düzeyi Almanca ve Rusça bilgisine sahip olan Doğramacı, MasterChef 2020’nin ana kadrosuna dâhil olan iddialı isimler arasındadır.

Masterchef şampiyonları kimler?

2018 MasterChef birincisi Uğur Kardaş

MasterChef Uğur, 1996 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. Temel eğitimini Çanakkale'de tamamlamasının ardından Akdeniz Üniversitesi'nde üniversite eğitimini gerçekleştiren Uğur Kardaş, bir dönem memleketi Çanakkale'de 'Uğur Chef'in Mutfağı' adı altında mekan girişiminde bulunmuştur.

Haberin Devamı

Ancak daha sonra kariyerini farklı restoranlarda ilerletmek istediği için Türkiye'nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulunmuştur. Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duyan Masterchef Uğur, aynı zamanda motosiklet tutkusuna sahiptir.

2019 MasterChef birincisi Cemre Uyanık

MasterChef Cemre Uyanık, 1992 yılında dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Cemre Uyanık, üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konaklama Yönetimi bölümünde aldı.

2015 yılında üniversite eğitimini tamamlayan MasterChef Cemre, 2017 yılında 5 ay boyunca ABD'de bir restoranda görev aldı.

Daha sonra yine ABD'de bir Fransız restoranda stajına devam eden Cemre, 2018 yılında New York'ta farklı bir restoranda parti şefi olarak girmiş ve 11 ay boyunca çalıştı.

YORUM YAZ