MENÜ
Sponsorlu

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar!

Renklerin Ustaları, Spor Toto Süper Lig 2017-2018 Sezonu 9. hafta maçlarını Fanatik'e yorumladı...

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar!

Furkan Köle

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Fenerbahçe becerikli olsaydı...

Uzun zaman sonra “İşte Fenerbahçe böyle oynar” diyebiliyoruz. Geçen hafta Malatyaspor maçında oynadığımız harika oyunu, Galatasaray derbisinde de sahaya yansıttık. Sarı-Kırmızılılar’ın dinamosu Fernando ve N’Diaye orta alanda kilitledik ve Galatasaray çok fazla pozisyona giremedi. Bunları iyi yaptığımız gibi hücumda da oldukça etkili olduk ancak son vuruşlardaki beceriksizliğimiz yüzünden sahadan 1 puanla ayrıldık. Hakem Cüneyt Çakır’ın kararları da maçın kaderini belirledi.

Mehmet Salih Seyhan

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Kartal zirveye yaklaşamadı

Yaşadığı kayıplar sebebiyle zirveden uzaklaşan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin birbirleri ile oynadığı haftada sahasında Medipol Başakşehir’i ağırladı. Pozisyon açısından kısır bir maç olurken, Kerim’in golü maçın seyrini değiştirdi. Daha sonra ataklarını sıklaştıran Kartal, Tosic ile beraberliği bulmasınınardından son 5 dakikada maç boyunca bulamadığı pozisyonları buldu ancak bunlardan sonuç alamadı.

Adem Akbalık

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Bu sonuç Cim Bom’a yaradı

Son yıllardaki en iyi kadrolarından birisini kuran ve ezeli rakibinin 8 puan önünde olan Galatasaray, taraftarı önünde Fenerbahçe ile karşılaştı. Karşılaşma öncesinde ben dahil herkes Sarı-Kırmızılılar’ın rahat kazanacağını düşünüyordu. Ancak Sarı-Lacivertliler oynadığı oyunla herkesi yanılttı. Galatasaray’ı iyi analiz eden Aykut Kocaman, Aslan’ı durdurmayı başardı. Ancak bu sonuç her ne olursa olsun yine de Cim Bom’a yaradı.

Şevket Kara

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Derbiye yakışmayan futbol!

Ne şiş yansın ne de kebap felsefesi ile oynadı iki takım. Fenerbahçe daha net pozisyonlar bulurken, Galatasaray her hafta oynadığı oyunu sahaya yansıtamadı. Karşılaşma öncesinde bol pozisyonlu, bol gollü maç bekleyen herkes, maçın son düdüğünün ardından hayal kırıklığına uğradı. Türk Telekom Stadyumu’nda derbiye yakışmayan bir futbol izledik. Ancak ne olursa olsun Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibi ile puan farkını korudu.

Siz de maç yorumunuzu 0 549 743 46 15 numaralı Whatsapp hattımıza göndererek gazetemizde yayınlanma şansını yakalayabilirsiniz.

YORUM YAZ