MENÜ

Marcao transferine Vedat Muriç benzetmesi: Fenerbahçe yaktı gemileri ama...

Galatasaray'da forma giyen Marcao'nun uzun süredir adı transfer gündeminde konuşuluyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Marcao'nun olası transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erman Özgür, "Nihat Kahveci'nin "Vedat Muriç transferinde olduğu gibi istediğin parayı veriyorlarsa verirsin. Yeri doldurulmayacak bir oyuncu yoktur." yorumu üzerine "Fenerbahçe yaktı gemileri ama Galatasaray'ın durumu biraz farklı" dedi.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Marcao'nun adı bir süredir transfer gündeminde konuşuluyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Marcao'nun olası transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sportif başarıdan fazla kazandıran bir şey olmadığını söyleyen Erman Özgür, "Sportif başarıya odanlanmak, oyuncu satışına odaklanmaktan daha doğru. Sezon sonu sözleşmesi biten oyuncudan bonservis bedeli kazanırsan tamam. Özel durumları bir yana koyuyorum." dedi.

İyi oynayan oyuncuların da satılabileceğini söyleyen Erman Özgür, "Marcao, sezon sonu şampiyonluk getirecek bir kriterse o zaman satmak çok mantıklı gelmiyor bana." dedi.

Nihat Kahveci'nin "Vedat Muriç transferinde olduğu gibi istediğin parayı veriyorlarsa verirsin. Yeri doldurulmayacak bir oyuncu yoktur." yorumu üzerine konuşan Erman Özgür, "Fenerbahçe yaktı gemileri ama Galatasaray'ın durumu biraz farklı Finansal Fair Play'den sonra Marcao kalitesinde bir oyuncu getiremeyebilir." dedi.

YORUM YAZ