MENÜ

Hakan Kutlu Manisaspor'da

Teknik Direktör Reha Kapsal ile yollarını ayıran Manisaspor, geçen sezon Denizlispor teknik direktörlüğünü yürüten Hakan Kutlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hakan Kutlu  Manisaspor'da

Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, asbaşkan ve basın sözcüsü Selami Delan ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kenan Yaralı, törende yaptığı konuşmada, Yönetim Kuruluyla beraber Manisaspor’un gelecek sezonda yeni bir çehre ile ligde yer alması konusunda karar aldıklarını belirterek, "Bazı adaylarımız vardı. Bunlar içerisinde araştırdık, karşılıklı görüşmeler yaptık. Sonunda Hakan hocamızda karar kıldık ve kendisiyle bugün el sıkışarak 3 yıllık anlaşma imzaladık" dedi.

Uzun vadede iyi şeyler yapacaklarını kaydeden Yaralı, "Kendisinin takımımıza iyi şeyler katacağını düşünüyoruz. Futbolculuk hayatında da, teknik direktörlük kariyerinde de başarılı bir kişi olarak görüyorduk. Teknik patron bundan sonra Hakan Kutlu’dur, bu konuda tüm yetkilere sahiptir. Memleketimize camiamıza, Manisaspor’umuza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

ÖNCELİKLİ HEDEF İLK 8
İstediği bir takıma geldiğini belirten Teknik Direktör Hakan Kutlu da, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kutlu, "Takım kadrosu olarak gerçekten beğendim bir takımdı. Üzerine de yapılmış iyi transferler de var. Dün başkanımızla transferlere devam edeceğimizi konuştuk. Yapacağımız iyi transferlerle Manisaspor önümüzdeki sezon kazanmaya odaklı, iyi top oynayan, yense de yenilse de her zaman alkış alan bir takım olacaktır. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz" dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kutlu, Denizlispor ile ilgili soruya şu karşılığı verdi: "Denizlispor’a gittiğimde hem psikolojik açıdan hem de mali açıdan çok büyük sorunları vardı. Kurtarabilir miyiz düşüncesiyle gitmiştim. Gerçekten ligin ikinci yarısında futbolcu arkadaşlarımızla birlik ve bütünlükle çalıştık. Bunun sayesinde ligin ikinci yarısında 20 puan topladık. İyi de bir çıkış göstermiştik. Fakat talihsiz kaybettiğimiz bazı maçlar vardı. Onları kazanabilseydik ligde kalabileceğimize inanıyordum. İnşallah Denizlispor önümüzdeki sezon Süper Lig’e döner. Çünkü gerçekten iyi bir şehir, iyi bir takımdı, ama yapılan bazı hatalar vardı. O hatalar sonucunda küme düştü."

Kutlu, kendisi için sezon başında bir takımla çalışmanın çok önemli olduğunu, ligi ilk 8 içerisinde bitirmeleri halinde Manisaspor adına çıkış yapmış sayılacaklarını ifade etti.

Manisaspor’un transferlerini de değerlendiren Kutlu, "Hiçbir teknik direktör Kahe’nin, Semavi’nin ve Ömer Aysan’ın transferlerine ’hayır’ demez. Ben de olsam bu futbolcuları isterdim zaten" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Hakan Kutlu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Kutlu’nun yardımcılığını, Özcan Bizati, Gökmen Barış, Adnan Öztürk, Şahin Uysal ve Kazım Akgün yapacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ