MENÜ

Manisa şampi...

Ligde emin adımlarla şampiyonluğa koşan Manisa Büyükşehir Belediye Spor, Bayburtspor’u tek golle geçti, bitime 6 hafta kala en yakın rakibine 16 puan fark attı. Gelecek hafta deplasmanda Bergama ile karşılaşacak olan Ege ekibi, kazanması halinde şampiyonluğunu resmen ilan edecek.

Manisa şampi...

TFF 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluğa koşan Manisa Büyükşehir Belediye Spor, Bayburtspor engelini de tek golle aştı. En yakın rakibine 16 puan fark atan Ege ekibi, karşılaşmaya tutuk başladı. İlk 15 dakikada iki ekip de pozisyon üretmekte zorluk çekerken, lider Manisa 20. dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koydu. Mücadelenin ilk yarısında Olcay ve Ali ile rakip kaleyi yoklayan Yeşil- Beyazlılar, golü bulamayınca, karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

5 hafta kala...

İkinci yarıda baskılarını artıran Manisaspor, pozisyonları çömertçe harcadı. Ancak Ege ekibinin aradığı gol mücadelenin 76. dakikasında geldi. Çağrı’nın verdiği pasla kale önünde topla buluşan Umut Kaya, düzgün vurdu ve topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca Manisa sahadan 3 puanla ayrıldı. Puanını 65’e yükselten Ege ekibi, gelecek hafta Bergama deplasmanında kazanması durumunda bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan edecek ve 2. Lig’e yükselecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ