MENÜ

Manchester United'da flaş gelişme: Ronaldo için karar verilecek

Manchester United'ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun açıklamaları İngiltere'de büyük yankı uyandırdı. Manchester United yönetimi sürpriz bir karara imza attı. İngiliz ekibi resmi internet sitesi üzerinden, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Manchester United'da flaş gelişme: Ronaldo için karar verilecek

Manchester United'da bu sezon tartışılan isimlerin başında Cristiano Ronaldo geliyor. Portekili yıldız ünlü gazeteci Piers Morgan ile yaptığı röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"SAYGI DUYMUYORUM"

The Sun'da yayınlanan röportajda, Manchester United Menajeri Erik ten Hag hakkında; "Ona saygı duymuyorum. Çünkü o da bana saygı göstermiyor. Eğer bana saygınız yoksa, ben de size asla saygı duymam" ifadelerini kullandı.

Manchester Unitedda flaş gelişme: Ronaldo için karar verilecek

"ADINI BİLE DUYMADIM"

Tecrübeli yıldız, Ten Hag'dan önce görevde olan Ralf Ragnick ile ilgili olarak da, "Bir teknik direktör bile değilseniz nasıl Manchester United'ın başındaki patron olacaksınız? Adını bile duymadım" demişti.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo'nun 2020-21 Sezonunda Serie A ve İtalya Kupasında Attığı Tüm Goller

İHANET!

Piers Morgan'ın yöneticilerin kendisinden kurtulmaya çalıştığını hissedip hissetmediğine ilişkin sorusuna ise Cristiano Ronaldo, "Buna cevap vermemeliyim. Bilmiyorum... Ama neyse umurumda değil.

İnsanlar doğruyu dinlemeli. Evet, ihanete uğramış hissediyorum. Bazılarının beni burada istemediğini hissediyorum. Sadece bu sezon değil geçen sezon da" şeklinde yanıt verdi.

MANCHESTER UNITED YÖNETİMİ TOPLANIYOR

The Telehgraph'ın haberine göre, Cristiano Ronaldo'nun açıklamaları kulüpte çok etkisi yarattı. Manchester United yönetimi acil olarak toplanma kararı aldı.

Toplantıda Menajer Erik ten Hag, CEO Richard Arnold, Futbol Direktörü John Murtough ve kulübün sahibi Joel Glazer yer alacak. Yapılacak görüş alışverişinin ardından Portekizli süperstar ile ilgili olarak bir karar alınacak.

Haberin Devamı
https://www.instagram.com/p/Ck7tbORo_yL/

MANCHESTER UNITED'DAN AÇIKLAMA

İngiliz ekibi Cristiano Ronaldo'nun röportajı hakkında bir açıklama yayınladı. Manchester United'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulüp tüm gerçekler ortaya çıktıktan sonra vereceği yanıtı değerlendirecek. Odak noktamız, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak ve oyuncular, menajer, personel ve taraftarlar arasında inşa edilen ivme, inanç ve birlikteliği sürdürmeye devam etmek."

TAKIM ARKADAŞLARI DA İSTEMİYOR

Cristiano Ronaldo'nun birlikte forma giydiği takım arkadaşlarının da yıldız ismi istemediği iddia edildi. Tottenham maçında oyuna girmeyi reddeden Ronaldo'ya karşı takım arkadaşları hayal kırıklığı yaşamış durumda...

Takım içerisinde Ronaldo'nun takımdan gönderilmesinin iki taraf için de en iyi olacağı görüşü hakim.

Bu sezon Premier Lig'de 10 maçta şans bulan Ronaldo, bir kez gol atmayı başardı. Yıldız oyuncu Avrupa Ligi'nde ise altı maçta iki gol atarken iki kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Manchester Unitedda flaş gelişme: Ronaldo için karar verilecek

RONALDO, KATAR'DA

Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nda da yer alacak. 37 yaşındaki tecrübeli yıldızın kaptanlığını yaptığı Portekiz ilk maçını 24 Kasım'da Gana'ya karşı oynayacak.

28 Kasım'da Uruguay ile kozlarını paylaşacak olan Portekiz, gruptaki son maçını 2 Aralık'ta Güney Kore ile yapacak.

https://www.instagram.com/p/Ck7fiVrI6RV/
YORUM YAZ