MENÜ

Manchester United Vidal'i istiyor

Geçtiğimiz sezon yaşanan hayal kırıklığını unutturmak isteyen Manchester United, transferde çok büyük oynuyor. Luke Shaw ve Ander Herrera'yı kadrosuna katan İngilizler Arturo Vidal için de görüşmelere başladı

Manchester United Vidal'i istiyor

İngiliz ve İtalyan basını bu söylentiyle çalkalanıyor...

David Moyes önderliğinde kulüp tarihinin en başarısız sezonunu geride bırakan Manchester United, sezonun sona ermesiyle birlikte ilk iş olarak takımı Louis van Gaal'e emanet etmişti.

Hollandalı hocanın direktifleri doğrultusunda astronomik ücretlerle takıma Southampton'dan Luke Shaw ve Athletic Bilbao'dan Ander Herrera'yı kadrosuna katan Kırmızı Şeytanlar, bu kez de İtalya'nın en iyi orta saha oyuncularından biri olan Arturo Vidal için Juventus ile pazarlık masaasına oturdu.

La Gazetta dello Sport'un haberine göre İngiliz ekibi, Vidal için yaklaşık 40 milyon euro'luk bir teklif yaptı, Serie A şampiyonu Juventus ise bu teklifi değerlendirmeye aldı. Geçtiğimiz sezonun ortasında Manchester United ile sözleşmesini uzatan Fransız sol bek Patrice Evra'nın da bu transfer için takasta kullanılabileceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

ARTURO VIDAL İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ