MENÜ

Manchester United - Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Manchester United ile Arsenal İngiltere Premier Ligin 12. haftasında Old Trafford'da kozlarını paylaşacak. Futbol severlerin merakla beklediği Manchester United - Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı ve şifresiz yayınlanacak? Karşılaşma ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Manchester United - Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İngiltere Premier Ligi'nin 12. haftası muhteşem bir karşılaşmaya sahne olacak. Mourinholu Manchester United Arsene Wenger'in çalıştırdığı Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı şeytanlar 10 maçtır yenilmeyen Londra ekibini yenerek puan tablosunda üst sıralara çıkmak istiyor. 24 puanla liderin iki puan gerisinde dördüncü sırada yer alan Mesut Özilli Arsenal ise liderlik yarışını devam ettirme amacında.

Manchester United - Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Old Trafford'da bugün saat 15:30'da başlayacak mücadele Smart Spor 2 ve LİGTV 3'ten şifreli canlı yayınlanacak.

MANCHESTER UNİTED - ARSENAL MAÇI CANLI-GRAFİKLİ ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Manchester United - Arsenal maçını yurt dışında şifresiz ve canlı yayınlayan kanallarda var.

6`Eren (den) / HD beIN Sports MENA 11 HD Canal Sport 2 HD (poland) Cosmote Sport 1 HD Diema Sport 2 HD Digi Sport 1 (svk) / HD EuroSport 1 Romania / HD Futbol 1 (ukraine) / HDMATCH! Futbol 1 / HD Movistar Fútbol / HD Sky Sport 3 (italy) / HD Sky Sports 1 (uk/ire) / HD Sky Ultra HD (4K) Smart Spor 2 HD (turkey) Sport TV3 (portugal) / HD SportKlub 1 (serbia) / HD SuperSport 2 HD (alb) SuperSport 3 za / HD SuperSport MaXimo 1 TV2 Sport Premium 1 HD Viasat Jalkapallo Finland HD Viasat Sport Baltic Viasat Sport Premium / HD Ziggo Sport Select HD (ned)

Manchester United - Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak



Manchester United - Arsenal maçı istatistikleri

Manchester United ile Arsenal arasında oynanan son karşılaşmayı kırmızı şeytanlar 3-2 kazanmayı başarmıştı. Manchester United'ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Marcus Rashford bu karşılada attığı iki golle maçın yıldızı olmuştu.

İngiltere Premier Lig'de bu sezon Manchester United sahasında 3 maçtır kaybetmiyor. Arsenal ise yine bu sezon deplasmanda 4 maçtır kazanıyor, deplasmanda 5 maçtır kaybetmiyor, toplamda ise 10 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi.

Manchester United'da İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic 6 golle takımın en golcü ismi konumunda. Marcus Rashford 3, Juan Mata ise bu sezon 2 gol kaydetti. Arsenal'da ise Şilili Alexis Sanchez 6 gol attı. Theo Walcott 5 Mesut Özil de takımına 3 gollük katkıda bulundu.

Sakat ve cezalılar

ManU’da Zlatan İbrahimovic kart cezalısı. Rooney’nin ise kadroda yer alması beklenmiyor. Baily, Valencia, Shaw ve Fellaini’nin sakatlıkları da United için büyük dezavantaj. Topçular’da ise Bellerin, Cazorla yok. Dev maçın tam 119 farklı ülkeden canlı yayınlanması bekleniyor.

Manchester United - Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak



Manchester United - Arsenal maçı iddaa oranları

Ev sahibi takımın galibiyet oranı 2.30, Arsenal galibiyeti 2.40 beraberlik ise 2.90 veriyor.

Bu hafta sonu oynanacak dev maçlar...

Manchester United - Arsenal
Borussia Dortmund - Bayern Munih
Atletico Madrid- Real Madrid
Fenerbahçe - Galatasaray
Milan - Inter

Haberin Devamı
YORUM YAZ