MENÜ

Manchester City'li İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın paylaşımına yorum attı!

Galatasaray, Göztepe'yi 3-2'yle geçti, İngiliz devi Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan sevindi... 31 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılılar'ın, Instagram'daki postuna 'Güç, aslan ve alev' emojilerinin olduğu yorum attı, bu yorum kısa sürede büyük ilgi gördü.

Manchester City'li İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın paylaşımına yorum attı!

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, İzmir'de Göztepe'yi nefes kesen maçta Victor Nelsson ve Bafetimbi Gomis'in penaltıdan attığı 2 golle 3-2 devirdi. Sarı-Kırmızılılar bu galibiyetle derin bir nefes alırken, Sarı-Kırmızılılar'ın sosyal medya hesabı da mücadeleyle ilgili paylaşımlar yaptı.

Haberin Devamı

Resmi sayfadan yapılan paylaşımda karşılaşmanın ikinci yarısından kareler paylaşıldı ve bu posta İngiliz devi Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman yıldız oyuncu İlkay Gündoğan yorum attı. Yorumunda 'Güç, aslan ve alev' emojilerine yer veren İlkay'ın bu yorumu kısa sürede ilgi gördü.

Manchester Cityli İlkay Gündoğan, Galatasarayın paylaşımına yorum attı

İşte İlkay Gündoğan'ın o yorumu...

Kariyerinde Borussia Dortmund ve Manchester City gibi devlerin formasını giyen 31 yaşındaki futbolcu sık sık memleketi Balıkesir'e yaptığı yardımlarla da gündeme geliyor.

YORUM YAZ