MENÜ

Pep Guardiola'ya şok eden haber Son darbe Haaland’dan

Son dönemde formsuz olan Premier Lig devi Manchester City’ye süper yıldızı Norveçli golcü Erling Haaland’dan kötü haber geldi.

Pep Guardiola'ya şok eden haber Son darbe Haaland’dan

 İngiltere Premier Lig’in en büyük şampiyonluk adayı Manchester City’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz sezonu üç kupa ile tamamlayan Pep Guardiola’nın ekibi, kasım ayının ortalarından itibaren adeta türbülansa girdi.

Haberin Devamı

Villa Park’ta dağıldılar

Premier Lig’in 15. haftasında Aston Villa ile deplasmanda karşılaşan Manchester City, rakibine 1-0 mağlup oldu. Rakip kaleyi abluka altına almasına alıştığımız City, bu deplasmanda sadece iki şut atabildi.

9 puan uçtu gitti!

Premier Lig’de bu sezon da en büyük şampiyonluk favorisi olan Manchester City, son dört maçta ciddi darbeler aldı. Chelsea deplasmanında son dakika golüyle iki puan kaybeden Pep Guardiola’nın ekibi, daha sonra iç sahada Liverpool’la da 1-1 berabere kaldı. Ardından Tottenham ile 3-3 berabere kalan City, son olarak da Aston Villa’ya deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Pep Guardiolaya şok eden haber Son darbe Haaland’dan

Erling Haaland şoku

Manchester City’nin Premier Lig’de 16. hafta mücadelesinde bugün Luton Town ile oynayacağı maç öncesinde Pep Guardiola’yı üzen bir haber geldi. The Athletic’te yer alan haberde takımın yıldızı Erling Haaland’ın, sakatlık sebebiyle maç kadrosunda yer almayacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Maç kaçırmamıştı

Norveçli yıldız, bu sezon oynanan tüm lig maçlarında ilk 11’deydi ancak Luton Town deplasmanında takımını yalnız bırakacak. Haaland’ın, 15 Premier Lig maçında bu sezon 14 golü ve 4 asisti bulunuyor.

Pep Guardiolaya şok eden haber Son darbe Haaland’dan

YORUM YAZ