MENÜ

Pep Guardiola'dan şaşırtan itiraf: 'Gelmek istemiyorlar!'

Yarın oynanacak Manchester City - Arsenal karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenleyen Pep Guardiola, Arsenal'in yazın kadrosuna kattığı yıldız futbolcuyu almak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını itiraf etti. İşte İspanyol teknik adamın açıklamaları ve detaylar...

Pep Guardiola'dan şaşırtan itiraf: 'Gelmek istemiyorlar!'

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, 2023'ün yaz aylarında Declan Rice'ı kadroya katmak istediklerini ancak bu hamlede başarılı olamadıklarını itiraf etti. City, İngiliz orta saha oyuncusu için 90 milyon sterlinlik bir teklifte bulundu ancak West Ham United, Arsenal'in 105 milyon sterlinlik teklifini kabul edince Rice, Arsenal'e imza attı. Pep Guardiola, Arsenal ile oynayacakları maç öncesinde Rice'ı nasıl transfer edemediklerini anlattı.

Haberin Devamı

'BAZILARI BİZE GELMEK İSTEMİYOR'

Premier Lig'de yarın oynanacak Manchester City - Arsenal maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen İspanyol teknik adam konuyla ilgili, "Bazen burada olmasını istediğimiz birçok oyuncu oluyor ve bize gelmek istemiyorlar. O da (Rice) istediğimiz ama bize katılmayan ilk oyuncu değil. Elimizde uzun bir liste var. Sonuç olarak, gelmek istemediler. Sebebi ücret ya da her neyse. Sonuçta gelmediler. Kararını verdi, iyi bir karar ve iyi şanslar. Premier Lig'deki tüm takımlar Declan Rice ile sözleşme imzalamak isterdi. İngiltere Millî Takımı'nın oyuncusu ve düzenli olarak oynuyor" dedi.

Pep Guardioladan şaşırtan itiraf: Gelmek istemiyorlar

DECLAN RICE'IN ARSENAL KARİYERİ

2023'ün yaz transfer döneminde West Ham United'dan Arsenal'e transfer olan Declan Rice, Londra takımında şu ana kadar tüm kulvarlarda toplamda 39 maça çıktı. İngiliz orta saha oyuncusu söz konusu 39 mücadelede altı gol atıp yedi de asist yapmayı başardı. Güncel piyasa değeri 110 milyon euro olan 25 yaşındaki futbolcunun Arsenal ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

DEV KAPIŞMA

İngiltere Premier Lig, yarın akşam dev bir mücadeleye sahne olacak. Ligin 30. hafta mücadelesinde Manchester City, Arsenal'i konuk edecek. Etihad Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Türkiye saati ile 18.30'da başlayacak. Mücadeleyi İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Dev maç öncesinde Arsenal ligde 64 puanla lider durumda. Manchester City ise 63 puanla ikinci sırada bulunuyor.

 

YORUM YAZ