MENÜ

Manchester City'ye Ruben Dias'dan kötü haber! 4-6 hafta arası forma giyemeyecek

İngiltere Premier Lig'de Pazar günü Manchester United ile karşılaşacak olan Manchester City'ye dev derbi öncesi başarılı stoper Ruben Dias'dan kötü haber. Teknik direktör Pep Guardiola, Portekizli futbolcunun 4-6 hafta arası forma giyemeyeceğini açıkladı. Bu gelişmenin ardından 24 yaşındaki stoperin, Portekiz'in 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda Milli Takımımız ile oynayacağı maçta forma giyip giyemeyeceği merak konusu oldu.

Manchester City'ye Ruben Dias'dan kötü haber! 4-6 hafta arası forma giyemeyecek

İngiltere Premier Lig'de Pazar günü Manchester United ile karşılaşacak olan Manchester City'ye başarılı stoper Ruben Dias'dan kötü haber. Teknik direktör Pep Guardiola, Portekizli futbolcunun 4-6 hafta arası forma giyemeyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Pep Guardiola, takımda sakatlığı bulunan futbolcular ile ilgili olarak, "Ruben Dias ve Nathan Ake Pazar günü oynayamayacaklar. Dias, dört ile altı hafta arası forma giyemeyebilir." dedi.

"Ağlamayacağım. İki defans oyuncumuz var"

Dias'ın takım için büyük bir kayıp olup olmadığı sorusuna ise tecrübeli teknik adam, "Evet ama sezonda bir kere oluyor. En iyi oyuncularımızdan biri olan Kevin De Bruyne sekiz ya da dokuz ay sahalardan uzak kalmıştı. Ağlamayacağım. İki defans oyuncumuz var ama durum bu." sözleri ile cevap verdi.

Bu sezon 34 maçta forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, 2 gol 4 asistlik performans gösterdi.

Türkiye maçında oynayacak mı?

A Milli Takımımız 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Play-Off turu yarı final karşılaşmasında 24 Mart 2022'de Portekiz ile karşılaşacak. Pep Guardiola'nın açıklamasına göre 4-6 hafta arası sahalarda yer alamayacak olan Portekizli stoper Ruben Dias'ın, bu gelişmenin ardından Portekiz'in Milli Takımımız ile oynayacağı maçta forma giymesi beklenmiyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ