MENÜ

Manchester City'den Phil Foden'a yeni sözleşme! Haftalık 250 bin Sterlin

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan Phil Foden'ın kontratını uzatmak için harekete geçti. İddialara göre İngiliz devi ve Phil Foden, 6 yıllık yeni bir kontrat konusunda anlaşmaya vardı. Genç oyuncu yeni sözleşmesiyle haftalık 250 bin Sterlin kazanacak.

Manchester City'den Phil Foden'a yeni sözleşme! Haftalık 250 bin Sterlin

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan Phil Foden'ın kontratını uzatmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

Football Insider'ın haberine göre Manchester City ve Phil Foden, yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı ve imzaların kısa zaman içerisinde atılması bekleniyor.

6 yıllık kontrat

6 yıllık yeni bir kontrata imza atacak olan İngiliz futbolcunun maaşında da büyük bir artış olacak. İddialara göre Phil Foden, Manchester City'de haftalık 250 bin Sterlin kazanacak.

78 milyon Sterlin

Yeni anlaşma ile 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Erling Haaland ve Kevin de Bruyne ile birlikte kulübün en çok kazanan futbolcuları arasında yer alacak.

Ayrıca Foden sözleşmesini tamamladığı takdirde toplamda yaklaşık 78 milyon Sterlin kazanmış olacak.

Altyapıdan yetişti

Manchester City altyapısından yetişen Phil Foden, Pep Guardiola yönetimi,nde kadronun en önemli parçalarından biri haline geldi. İngitere Milli Takımı'nın formasını 16 kez giyen Foden, Manchester City ile bu sezon 10 maçta görev yaptı ve 3 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ