MENÜ

Manchester City'de İlkay Gündoğan hamlesi! İşte yerine gelecek isim

Sezon sonunda Manchester City ile sözleşmesi bitecek olan İlkay Gündoğan'ın geleceği yavaştan belli oluyor. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı henüz tam olarak belli olmasa da yerine düşünülen isim de gündeme geldi.

Manchester City'de İlkay Gündoğan hamlesi! İşte yerine gelecek isim

İsmi farklı takımlarla anılan orta sahanın takımda kalma ihtimali de bulunurken La Liga'dan Katalan devi Barcelona İlkay Gündoğan'a yüksek ilgi gösteriyor.

Haberin Devamı

2016 Temmuz'da Borussia Dortmund'dan Manchester City'e 27 milyon Euro karşılığında transfer olan İlkay Gündoğan o günden bu yana takımın en değerli isimlerinden biri oldu.

KAPTANLIĞA YÜKSELDİ

Takıma transfer olmasından bu yana Manchester City ile önemli başarılara imza atan İlkay Gündoğan, Guardiola'nın gözde isimlerinden olurken takımdaki kaptanlardan biri dahi olmuştu.

Manchester Cityde İlkay Gündoğan hamlesi İşte yerine gelecek isim

ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ

Özellikle geçen sezonun son maçında sonradan oyuna girip attığı iki golle maçın 2-0'den dönmesinde büyük etkisi olmuş ve Manchester City'e şampiyonluğu getirmişti.

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Fransız basınından Foot01'in haberine göre Haziran ayında Manchester City'den ayrılması yüksek ihtimal olan yıldız oyuncuyla Barcelona ilgileniyor. Oyuncusunun ayrılma ihtimaline karşın Guardiola orta sahaya farklı isimler bakarken Juventus'un Fransız orta sahası Adrien Rabiot'u gözüne kestirdi.

Haberin Devamı

GERÇEKLEŞİRSE TARİHE GEÇECEK

CITY'DE HEDEF RABIOT

Bu sezon 34 maçta 9 atıp 4 asist yapan Rabiot yüksek performansıyla İspanyol menajerin ilgisini çekti. Özellikle sözleşmesinin sezon sonu bitecek olup İlkay Gündoğan'dan dört yaşa daha genç olması Rabiot transferini daha çekici hale getiren etkenler. Fransız yıldız daha önce PSG'de de forma giymişti.

Bu sezon 38 maçta 5 gol atıp 4 asistlik performans sergileyen İlkay Gündoğan'ın sezon sonu nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

İlkay Gündoğan'ın Tottenham Hotspur'a Attığı Gol

Manchester Cityde İlkay Gündoğan hamlesi İşte yerine gelecek isim

YORUM YAZ