MENÜ

Jack Grealish'ten Manchester United itirafı!

Sezon başında Aston Villa'dan Manchester City'ye 117 Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Jack Grealish, 2020 senesinde Manchester United'ın kapısından nasıl döndüğünü açıkladı.

Jack Grealish'ten Manchester United itirafı!

Sezon başında 117 Milyon Euro bonservis bedeli ile Manchester City'ye transfer olan Jack Grealish, 2020 yılında Manchester United'a transferinin nasıl gerçekleşmediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Telegraph'a konuşan İngiliz futbolcu, 2020 yılında Manchester United'a transfer olmaya çok yakın olduğunu ancak gerçekleşmediğini belirterek o anları şu şekilde anlattı:

"Manchester United'a gitmeye çok yakındım ama sonunda hiçbir şey olmadı."

"Sezon öncesi Cumartesi günü United ile bir maç oynamıştık ve benim bir sonraki kupa maçımızda oynamamam gerekiyordu. United maçından sonra Christian Purslow (Aston Villa CEO'su) ve menajerime 'Ayrılmazsam yeni sözleşmemi imzalayacağım' dedim. Bunun ardından Salı günü kulübe gittim ve Aston Villa ile sözleşmemi uzattım."

"Aslında o dönemde sözleşme uzatmam iki taraf için de oldukça kârlı bir anlaşmaydı. Çünkü ben harika bir sezon geçirdim ve Villa ise 100 Milyon Sterlin kazandı."

Haberin Devamı

Bu sezon Manchester City ile 15 maça çıkan Jack Grealish, 2 gol ve 3 asistlik performans göstermiş durumda.

YORUM YAZ