MENÜ

İspanyollar açıkladı: 'İlkay Gündoğan tercihini yaptı'

Manchester City formasıyla bu sezon hem lig, hem FA Cup hem de Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayan İlkay Gündoğan'ın İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erdi. Yıldız oyuncunun gelen teklifler arasından tercihini yaptığı öğrenildi.

İspanyollar açıkladı: 'İlkay Gündoğan tercihini yaptı'

Premier Lig devi Manchester City ile şampiyonluk yaşayan İlkay Gündoğan, Manchester United'ı yendikleri FA Cup finalinde bir kupa daha kazanma başarısı göstermişti.

Haberin Devamı

İlkay, şimdi gözünü Avrupa'nın en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi'ne dikti. Tecrübeli oyuncunun, Serie A ekiplerinden Inter ile oynayacakları Devler Ligi finalinin ardından yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor.

FA CUP TARİHİNE GEÇTİ

Manchester United cephesi, henüz maçın başında bu golle adeta donup kalırken, İlkay Gündoğan, 1871'den beri oynanan FA Cup finallerinin en erken golünü atan isim olarak bir ilki başardı.

İspanyollar açıkladı: İlkay Gündoğan tercihini yaptı

LAPORTA VE GUARDIOLA GÖRÜŞMÜŞTÜ

2022-23 sezonunda Manchester City ile üç kupanın sahibi olan Pep Guardiola, yardım amaçlı düzenlenen bir golf turnuvası için Barselona'ya gitmişti. Barcelona Başkanı Joan Laporta ile buluşan Guardiola'nın bu görüşmesi kameralara yansımıştı.

Joan Laporta ile Pep Guardiola'nın yemek masasında ne konuştuğu şimdilik bilinmiyor, ancak söylentilere göre ikilinin İlkay Gündoğan transferi hakkında bir görüşme yaptığı aktarılıyor. Pep Guardiola'nın da City'den ayrılacağı söyleniyordu, ancak 3 kupalı sezonun ardından Premier Lig devinden ayrılması beklenmiyor. İspanyol hoca Pep Guardiola'nın Manchester City ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

İspanyollar açıkladı: İlkay Gündoğan tercihini yaptı

'İLKAY TERCİHİNİ YAPTI'

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, İlkay Gündoğan ile ilgili haberi manşetten duyurdu. 32 yaşındaki oyuncunun tericihini Barcelona'dan yaptığı iddia edildi.

Haberde, Katalan devinin uzun süredir bu transfer için uğraştığına ve imzaların yakın zamanda atılacağı bilgisine yer verildi. Öte yandan İlkay'ın transfer edilmesine rağmen bir defansif orta saha oyuncusu için daha araştırmaların devam ettiği bildirildi.

İlkay Gündoğan'ın Tottenham Hotspur'a Attığı Gol

İspanyollar açıkladı: İlkay Gündoğan tercihini yaptı

YORUM YAZ