MENÜ

Erling Haaland bombası! Büyük ters köşe geliyor...

Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland, Avrupa'nın diğer dev kulüplerini peşinden koşturmaya devam ediyor. İsmi zaman zaman Real Madrid ile anılan Norveçli golcü için sürpriz bir kulübün devreye girdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Erling Haaland bombası! Büyük ters köşe geliyor...

Avusturya kulübü Salzburg'dan 2020 yılında Borussia Dortmund'a transfer olan ve Almanya Bundesliga'da sergilediği performans ile dünyanın en iyi golcüleri arasında gösterilen Erling Haaland, bunun meyvesini alıp 2022'de Manchester City'ye transfer olmuştu. Geçen sezon Pep Guardiola ile üç kupaya (Premier Lig, Şampiyonlar Ligi, FA Cup) uzanan Norveçli yıldıza olan ilgi daha da arttı.

Haberin Devamı

BARCELONA SÜRPRİZİ

İspanyol basınından Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Barcelona, adı sürekli Real Madrid ile anılan Erling Haaland'ın peşinde düştü. Söz konusu haberde, yakın zamanda Teknik Direktör Xavi'nin takımda kalması için İspanyol hocayı ikna etmeye çalışan Başkan Joan Laporta'nın, Erling Haaland kozunu kullanacağı aktarıldı. Haaland'ın Manchester City ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

 

YORUM YAZ