MENÜ

"Maçın hakkı beraberlikti"

Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kasımpaşa'nın futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, 1-1 biten Eskişehirspor ile oynadıkları karşılaşmanın skorunun hakça gerçekleştiğini söyledi.

"Maçın hakkı beraberlikti"

Sidal, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor ile çok tempolu bir maç oynadıklarını belirterek, "Her iki takım da maçı kazanabilirdi. Gol pozisyonlarını iki takım da harcadı ve ancak birer tanesini değerlendirebildi. Maçın hakkı da beraberlikti" dedi.

Stada gelen taraftarların müthiş bir mücadele seyrettiğini dile getiren Mehmet Süha Sidal, "Bu da bize memnuniyet verdi. Ayrıca Eskişehirsporlu taraftarlarlar ile taraftarlarımız arasında dostluk gösterileri oldu. Bu da spor ruhu açısından çok güzel bir davranıştı. Ortaya koyduğu oyun için iki takımı da kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Sidal, artık iyi futbol oynamaya başladıklarını kaydederek, "Bundan sonra da iyi oyunumuzu tekrarlayacağız. Bundan sonra herkes iyi bir Kasımpaşa ile oynamak zorunda kalacak. Kasımpaşa olarak ligi iyi bir yerde bitireceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ