MENÜ

Lyon'un kader maçında Taylor Swift detayı! Kendi sahasından olabilir

Ligue 1'de zor günler geçiren Lyon için ilginç bir detay ortaya çıktı. Fransa'da ortaya atılan bir iddia çok konuşulacak cinsten.

Lyon'un kader maçında Taylor Swift detayı! Kendi sahasından olabilir

Fransa Ligue 1'de zor günlerden geçen ve ligin dibine demir atan Lyon için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Fransız basınında yer alan habere göre, Lyon'un ligi 16. sırada bitirmesi ve play-out oynaması durumunda, bu maçı kendi sahasında oynayamayacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

KONSER BİLETLERİ TÜKENDİ

Lyon'un olası play-out maçı oynama senaryosunun Taylor Swift'in konseriyle aynı tarihe denk geldiği belirtildi. Taylor Swift'in 3 Haziran'da Park Olympique Lyonnais'te düzenlenecek konserinin biletlerinin şimdiden tükendiği aktarıldı. Lyon'un Swift konseri nedeniyle olası play-out maçını tarafsız bir sahada oynaması gerektiği ifade edildi. Bu durumun da güvenlik zaafiyetine neden olabileceği vurgulandı.

Lyonun kader maçında Taylor Swift detayı Kendi sahasından olabilir

KONSERE ÖNCEDEN ONAY VERİLDİ

Lyon'un patronlarının, takımın küme düşme hattında olabileceğini düşünmedikleri, bu nedenle Taylor Swift'in konserine daha önceden onay verdikleri kaydedildi.

Lyon, 13 maç oynadığı Fransa Ligi'nde topladığı 7 puanla 18. sırada yer alıyor. Fransa'da ligi 16. sırada bitiren takım play-out maçına çıkıyor. Ligue 1'de şu anda play-out hattında yer alan takım ise Lorient. Lyon'un 5 puan önündeki Lorient'in 12 puanı bulunuyor.

Haberin Devamı

Lyonun kader maçında Taylor Swift detayı Kendi sahasından olabilir

YORUM YAZ