MENÜ

Altay Bayındır'a Newcastle United müjdesi! İngilizler açıkladı...

Manchester United ile henüz ilk resmî maçına çıkamayan Altay Bayındır için olumlu haberler var. Andre Onana'dan kaleyi devralmayı bekleyen 25 yaşındaki eldiven, yerini sağlamlaştırıyor.

Altay Bayındır'a Newcastle United müjdesi! İngilizler açıkladı...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Manchester United'a imza atan Altay Bayındır'ın Kırmızı Şeytanlar ile ilk resmî maçına ne zaman çıkacağı merakla bekleniyor. Millî kaleci henüz Andre Onana'yı kesip sahaya çıkamadı ve bunun için Afrika Uluslar Kupası'nın başlamasını bekliyor.

Haberin Devamı

13 Ocak'ta başlayacak olan Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun forması giyecek olan Onana, United'da kalede olmayacak. Bu süreçte kaleyi Altay'ın korumasına kesin gözüyle bakılıyor.

Erik ten Hag'dan Altay Bayındır açıklaması

Galatasaray ile İstanbul'da oynanan ve 3-3 sona eren UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinin ardından gazetecilerin Altay Bayındır ile ilgili sorduğu soruyu yanıtlayan Erik ten Hag, "Kalecilerimin hepsinin performanslarından çok memnunum. Altay yavaş yavaş alışıyor. Avrupa maçlarını görüyor. Böyle kendisini geliştirmeye devam ederse illa ki oynama fırsatı bulacaktır. Bir gelişim sürecinde. Sabırlı olması gerekiyor. Umarım ilerleyen dönemlerde onu da tercih edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

David De Gea iddiası

Manchester United ile sözleşmesi bittikten sonra yollarını ayıran ve şu anda serbest statüde olan De Gea'nın ocak ayı transferinde Premier Lig devine geri döneceği konuşuluyordu. Ancak son iddialar, Altay'ı sevindirecek cinsten...

Altay Bayındıra Newcastle United müjdesi İngilizler açıkladı...

Daily Mail'de yer alan habere göre Newcastle United, omuz sakatlığı nedeniyle beş ay kadar sahalardan uzak kalan olan kaleci Nick Pope'un yerine eski Manchester United kalecisi David De Gea'yı transfer etmek istiyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde United'da Altay yerini kaybetmemiş olacak.

Manchester United'da kriz

Premier Lig'de geçtiğimiz hafta sonunda Newcastle United'a deplasmanda 1-0 kaybeden Manchester United, oldukça kaotik bir dönemden geçiyor. Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Erik ten Hag, Chelsea ile oynanacak maç öncesinde bazı gazetecilerin basın toplantısına katılmasını yasakladı.

Altay Bayındıra Newcastle United müjdesi İngilizler açıkladı...

Bunun sebebi, Newcastle mağlubiyetinin ardından medyada çıkan olumsuz haberlerdi. İngiliz basını, oyuncuların Erik ten Hag'a cephe aldığını yazmıştı. Manchester United, 6 Aralık'ta Old Trafford'da Chelsea'yi konuk edecek.

Altay Bayındıra Newcastle United müjdesi İngilizler açıkladı...

Altay Bayındır'dan Fenerbahçe'ye duygusal veda

YORUM YAZ