MENÜ

Lizbon'un fethi!

“Pierre Webo Moussa Sow'uyla, orta saha Salih Uçan'la, cezalı taraftarla gidiyoruz Amsterdam'a...” Lizbon sokakları dün bu tezahüratla inledi. Binlerce Fenerbahçe taraftarı, Portekiz'i Sarı-Lacivert'e boyadı, final havasını yaşamaya başladı.

Lizbon'un fethi!

Fenerbahçe taraftarları yine işbaşında... Sarı-Lacivertliler, takımlarını UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ikinci maçında da yalnız bırakmadı, Portekiz’e akın etti. Şükrü Saracoğlu’ndaki ilk karşılaşmaya damgasını vuran, yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’da da konuşulan Fenerbahçe’nin 12. adamı, dün Lizbon’u fethetti. Türkiye’nin yanı sıra diğer Avrupa ülkelerinden de Portekiz’e gelen taraftarlar, sokakları Sarı-Lacivert’e boyadı. Tezahüratlarıyla da Lizbon’u inleten Fenerbahçeliler, final havasına girmeye başladı. Formaları ve atkılarıyla şehirde gezen, maç saatini beklemeye geçen Fenerbahçe taraftarlarının en çok söylediği tezahürat ise geçtiğimiz haftalara damgasını vuran, “Pierre Webo Moussa Sow’uyla, orta saha Salih Uçan’la, cezalı taraftarla gidiyoruz Amsterdam’a...” oldu.

Haberin Devamı

10 bin Fenerbahçeli

Bu arada 65 bin kişilik Estadio da Luz Stadı’nda Fenerbahçe taraftarlarına 3 bin 500 bilet ayrılmasına rağmen taraftarlar boş durmadı! Sarı-Lacivertli taraftarların, yüksek meblağlar karşılığında Portekizliler’in oturacağı tribünlerden biletler satın aldığı öğrenildi. Tribünlerde 10 bine yakın Fenerbahçeli’nin olması bekleniyor.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ