MENÜ

Jürgen Klopp kaybetti, kameraman buldu! O anlar saniye saniye ekranlara yansıdı

İngiltere Premier Ligi'nin 20. hafta mücadelesinde ilk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Liverpool, Newcastle United'ı 4-2 ile geçti. Liverpool lig tarihine geçen bir performans sergilerken, maçın son bölümünde Jürgen Klopp'un yaşadıkları da dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Jürgen Klopp kaybetti, kameraman buldu! O anlar saniye saniye ekranlara yansıdı

İngiltere Premier Ligi'nin 20. haftasında Liverpool sahasında Newcastle United'ı konuk etti. Mücadeleye ev sahibi ekip hızlı başladı. 22. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Mohamed Salah'ın vuruşunda, kaleci Dubravka gole izin vermedi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

Haberin Devamı

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU

Karşılaşmanın ikinci yarısı yüksek bir tempoda oynandı. 49. dakikada Mohamed Salah, Liverpool'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti, ancak Kırmızılar'ın sevinci uzun sürmedi. 54. dakikada Isak'ın golüyle skora denge geldi.

74. dakikada Liverpool bu kez Jones ile 2-1 öne geçti. Bu golden dört dakika sonra ise Gakpo farkı ikiye çıkardı. 81. dakikada Botman'ın attığı golle Newcastle United umutlansa da 86. dakikada Salah bir kez daha kazanılan penaltıda bu kez topu filelere gönderdi ve maçın skorunu tayin etti: 4-2.

Jürgen Klopp kaybetti, kameraman buldu O anlar saniye saniye ekranlara yansıdı

SALAH, LİVERPOOL FORMASIYLA LİGDE 150 GOLÜ GEÇTİ

Müsabakada 2 gol, 1 asist yapan, diğer golün de hazırlayıcısı olan Mohamed Salah, Premier Lig’de bir takımla 150 gole imza atan futbolcular arasına ismini yazdırdı. Mısırlı forvet, bu sezonki gol sayısını da 14’e yükselterek gol krallığında zirvede yer alan Erling Haaland ile gol sayısını eşitledi.

Haberin Devamı

LIVERPOOL'DAN PREMIER LİG TARİHİ REKORU

Karşılaşmada çok üstün bir performans sergileyen Liverpool, tam 65 kez Newcastle ceza sahasında topla buluştu.

Müsabakada 4 gol atmayı başaran Liverpool, birçok gol fırsatını değerlendiremezken maçı 7.27'lik rekor gol beklentisiyle tamamladı. Newcastle karşısında 7.27 xG yakalayan Liverpool, Premier League gol beklentisi rekorunu kırdı. Maçı 3 şutla tamamlayan kırmızı beyazlılar, bu maçta rakip ceza sahası içerisinde tam 65 kez topla buluşarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Jürgen Klopp kaybetti, kameraman buldu O anlar saniye saniye ekranlara yansıdı

KLOPP KAYBETTİ, KAMERAMAN BULDU

Liverpool'ın heyecanlı yapısıyla bilenen Menajeri Jürgen Klopp, galibiyeti yumruk şovla kutlarken parmağındaki evlilik yüzüğünü düşürdü.

Yüzüğü düşürmesinin ardından telaşa kapılan Klopp, bir süre yeşil sahada yüzüğü aradı. Güvenlik görevlisinden de yardım isteyen Alman teknik adam, yüzüğünü buldu ve öperek sevindi.

ERIC BAILLY'DEN BEŞİKTAŞ PAYLAŞIMI

"BENİM KAHRAMANIM"

Maç sonu alyansını bulan kameraman hakkında konuşan Jürgen Klopp, "Kameraman sayesinde buldum. O kameraman, benim kahramanım." dedi.

Jürgen Klopp kaybetti, kameraman buldu O anlar saniye saniye ekranlara yansıdı

YORUM YAZ