MENÜ

Jürgen Klopp, Galatasaray'ın ilgilendiği Roberto Firmino hakkında konuştu

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, sezon sonunda takımdan ayrılmak kararı alan Roberto Firmino hakkında açıklamalarda bulundu.

Jürgen Klopp, Galatasaray'ın ilgilendiği Roberto Firmino hakkında konuştu

Sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Brezilyalı yıldız Roberto Firmino hakkında Jurgen Kloop hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ZIDANE DÖNÜYOR

JURGEN KLOOP ŞAŞKIN

Firmino'nun geleceği hakkında konuşan Alman teknik adam; "Şaşırdım mı? Evet biraz, kalabilirdi de ancak gitmeyi seçti buna saygı duyuyorum." dedi. Açıklamalarına devam eden Kloop;

"Şu anda bir veda ya da başka bir şey için zaman yok, sezonun ilerleyen günlerinde bunun için yeterli zaman var. Bence rakip olarak gelse bile insanların onu görmekten gerçekten mutlu olacağı oyunculardan biri." dedi.

Jürgen Klopp, Galatasarayın ilgilendiği Roberto Firmino hakkında konuştu

GALATASARAY İLGİLENİYOR

Transferi için Barcelona ve Inter'in de devreye girdiği Roberto Firmino'nun Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı ortaya çıktı. Brezilyalı golcünün menaJerinin, Galatasaray'la masaya oturmayı kabul ettiği öğrenildi. Liverpool'daki sözleşmesi bitecek olan ve ayrılacağını açıklayan Sambacı'nın önceliği Avrupa'nın devlerine verse de Sarı-Kırmızılı takıma sıcak baktığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Bakasetas ve Rashford...

AYRILIK KARARI

31 yaşındaki Roberto Firmino yaklaşık sekiz yıldır Kırmızıların formasını giyiyordu. Sezon sonunda ayrılacak olan Firmino 2015'te 41 milyon Euro karşılğında Hoffenheim'den Liverpool'a transfer olmuştu.

Jürgen Klopp, Galatasarayın ilgilendiği Roberto Firmino hakkında konuştu

Liverpool formasıyla birer Premier Lig, Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası kazanan yıldız forvet 354 maçta 108 gol atıp 79 asist yapmıştı.

YORUM YAZ