MENÜ

Zinedine Zidane geri dönüyor! Sürpriz takım...

Real Madrid'le kazandığı 13 kupayla tarih yazan ve Los Galacticos dışında farklı bir takımda hiç çalışmayan Zinedine Zidane yeşil sahalara geri dönüyor. 2021'den bu yana boşta olan Fransız çalıştırıcı için İspanyollar'dan flaş bir iddia geldi.

Zinedine Zidane geri dönüyor! Sürpriz takım...

İki farklı dönemde Real Madrid'de çalışan 3'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere tam 13 kupa kazanarak adını tarihe yazdıran Zinedine Zidane yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor...

Haberin Devamı

Zinedine Zidane geri dönüyor Sürpriz takım...

30 Haziran 2021'den bu yana boşta olan Fransız çalıştırıcı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Efsanevi futbol adamının ülkesi Fransa'ya dönebileceği öne sürüldü.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e elenerek Devler Ligi lanetinden kurtulamayan Paris Saint Germain'de teknik direktör Christophe Galtier'in koltuğu tehlikede.

Zinedine Zidane geri dönüyor Sürpriz takım...

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; başarısız sonuçların devam etmesi halinde Christophe Galtier'in görevine son verilmesine kesin gözüyle bakılırken; taraftarlar takımın Zinedine Zidane'a emanet edilmesini istiyor.

İLK KEZ BU KADAR YAKIN

Son olarak Real Madrid'i çalıştıran Zinedine Zidane'ın ismi daha önce de Paris Saint Germain ile anılmış ancak görüşmeler ve anlaşma resmiyet kazanmamıştı. Fransız teknik direktörün, başkent temsilcisine ilk kez bu kadar yakın olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Zinedine Zidane geri dönüyor Sürpriz takım...

Zinedine Zidane'nın Fransa Milli Takımı'nın başına geçmeyi beklediği ancak Didier Deschamps'nın sözleşmesinin 2026 yılına uzatılmasının ardından bu ihtimalin şimdilik imkansız olması sebebiyle Paris Saint Germain'e sıcak baktığı belirtildi.

REAL MADRID'E DÖNER Mİ?

Zinedine Zidane'nın olası diğer adreslerinin yeniden Real Madrid ve Juventus olabileceğinin altı çizilirken Bundesliga ve Premier Lig'de bir takım çalıştırma ihtimalinin gerçekçi olmadığı vurgulandı.

Zinedine Zidane'ın 19 Yıllık Real Madrid Kariyeri

YORUM YAZ