MENÜ

Liverpool güç bela: 4-3

Premier Lig'de zirve mücadelesi veren Liverpool, müthiş bir çekişmeye sahne olan maçta Swansea'yi 4-3 mağlup etmeyi başardı.

Liverpool güç bela: 4-3

İngiltere Premier Ligi 27. hafta karşılaşmasında Liverpool evinde Swansea ile karşı karşıya geldi. Maça oldukça hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 3'üncü dakikada Daniel Sturridge ile öne geçti.(1-0) Golden sonra da hız kesmeyen Kırmızılar,20'inci dakikada Jordan Henderson'un golüye farkı ikiye çıkardı.(2-0) Ancak Swansea'nın Liverpool fırtınasını dindirmesi fazla uzun sürmedi. Swansea adına sahneye çıkan Jonjo Shelvey 23'üncü dakikada farkı bire indirdi. (2-1) Bu golden 4 dakika sonra Swansea, bu kez Fildişili golcüsü Wilfried Bony ile maçta eşitliği yakaladı.(2-2) Gollerin yağmur gibi yağdığı maçta ilk golün sahibi Sturridge bu kez 36'ıncı dakikada bir kez daha ağları havalandırarak kendisinin 2'inci takımının ise 3'üncü golünü kaydetti. (3-2) İlk yarıda başka gol olmayınca Liverpool soyunma odasına 3-2 önde gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Swansea, 47'inci dakikada penaltı vuruşu kazandı. Günün başarılı ismi Bony de bu fırsatı affetmedi. (3-3) Bu dakikadan sonra oyun biraz yavaşla da Liverpool, 74'üncü dakikada yine Jordan Henderson'un ayağından bulduğu golle eşitliği yeniden bozdu. (4-3)

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Liverpool, zorlu mücadeleyi 4-3 kazanarak puanını 56'ya çıkardı ve zirve yarışından kopmadı.

LIVERPOOL - SWANSEA

Haberin Devamı
YORUM YAZ