MENÜ

Lille'de flaş ayrılıklar

Milli oyuncular Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği Lille takımında flaş gelişmeler yaşandı. Ekonomik nedenlerden dolayı sıkıntıda olan ve Merlyn Partners'a satıldığı öğrenilen Lille'de, Türk yıldızlara rotanın çevrilmesinde başrolü oynayan Sportif Direktör Luis Campos'un, Başkan Gerard Lopez ve Genel Direktör Marc Ingla'nın görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Lille'de flaş ayrılıklar

Ekonomik nedenlerden dolayı sıkıntıda olan ve Merlyn Partners'a satıldığı öğrenilen Lille'de, Pazar günkü PSG karşılaşması öncesi bir flaş gelişme daha yaşandı. Zeki Çelik'le birlikte Türk futbolu pazarına yönelen Lille, daha sonra Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı'yı kadrosuna dahil etmişti. Bu oyuncuların takıma kazandırılmasında ve Türk yıldızlara rotanın çevrilmesinde başrolü oynayan Sportif Direktör Luis Campos'un, Başkan Gerard Lopez ve Genel Direktör Marc Ingla ile birlikte görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kulübün bu duruma düşmesinde Başkan Lopez'in yanlış politikalarının olduğu düşünülüyor. Lille'in yeni başkanı olması beklenen Olivier Letang'ın, önümüzdeki iki transfer döneminde birçok önemli oyuncuyu satacağı konuşuluyor.

Çağrı Davran / Fanatik Özel

YORUM YAZ