MENÜ

Burak Yılmaz için şok iddia!

Lille, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Chelsea'yi konuk ettiği heyecan dolu müsabakaya Lille'in golcüsü Burak Yılmaz damga vurmuştu. Nefes kesen maç sonrası Fransız L'Equipe gazetesi Burak için şok bir iddia ortaya attı.

Burak Yılmaz için şok iddia!

Fransa Ligue 1 ekibi Lille, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Chelsea'yi konuk etti. Önceki akşam oynanan heyecan dolu müsabakaya Lille'in 36 yaşındaki golcüsü Burak Yılmaz damga vurdu.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ RAKİP FİLELERİ HAVALANDIRDI

Kritik karşılaşmada dakikalar 35'i gösterdiğinde Lille penaltı kazandı. Fransız ekibinin kazandığı penaltıda beyaz noktaya Burak Yılmaz geldi. Tecrübeli futbolcu, rakip fileleri havalandırarak takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

L'EQUIPE'TEN ŞOK BURAK İDDİASI!

L’Équipe'in haberine göre dev maç sonrası Burak Yılmaz ile ilgili Fransız Lille kulübü şok eden bir iddia ortaya attı.

Fransız gazetesi bugün, aralarında Türk yıldız Burak Yılmaz'ın da bulunduğu bir dizi oyuncunun bu sezon bitiminde sözleşmelerinin bitişiyle birlikte Lille'den ayrılacağını bildirdi.

LİLLE EKONOMİSİ MAAŞINI KARŞILAYAMIYOR

Lille'in kazandığı şampiyonlukta en büyük paya sahip olan 36 yaşındaki Burak Yılmaz'ın mevcut maaşının, Lille'in ekonomik durumu çerçevisinde karşılanabilmesinin mümkün olmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

ESKİ HALİNDEN ESER YOK

Burak Yılmaz, takımıyla geçen sezon şampiyonluğa ulaşsa da bu sezon istikrarlı bir performans ortaya koyamadı. Ligue 1'de "şut başına gol" ve "maç başına kaçırılan net fırsat" istatistiklerinde Kral, en başarısız oyunculardan biri olarak dikkat çekti. Burak, bu alanlarda Lionel Messi ile yarışıyor.

BABASI DA AÇIKLAMIŞTI

Ayrıca Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, milli oyuncunun tekrardan Süper Lig'e dönme ihtimali ile ilgili konuştu. Yılmaz, bir tv kanalına yaptığı açıklamada "Lille ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ne olacağı belli olmaz. Tabii ki Beşiktaş istiyorsa başımız gözümüz üstüne. Böyle bir haber çıkmış ama her babanın da olduğu gibi benim de oğlumun üstünde etkim var. Ancak oğlum da 36 yaşında ve kendi kararlarını verebilecek yaşta sonuçta." dedi.

33 MAÇTA 7 GOL

36 yaşındaki deneyimli oyuncu, bu sezon çıktığı 33 karşılaşmada 7 gol atarken 5 de asist yaptı. Öte yandan takımın bir diğer milli oyuncusu Zeki Çelik ise başarılı performansını devam ettiriyor.

4 AYRILIK DAHA BEKLENİYOR

Portekizli futbolcular José Fonte ve Xeka ile Hatem Ben Arfa ve Jérémy Pied'in de gelecek sezon Lille'de kadroda olmaları beklenmiyor. (Skorer)

YORUM YAZ