MENÜ

Çağlar Söyüncü, Inter yolcusu! Hakan Çalhanoğlu'yla takım arkadaşı...

Leicester City'nin Türk stoperi Çağlar Söyüncü İtalya'nın yolunu tutuyor. İtalyan basınının haberine göre Çağlar Söyüncü, Inter'e imza atmaya hazırlanıyor. Milli stoperimizin bu transferle kariyerinde sıçrama yapacağı yazıldı.

Çağlar Söyüncü, Inter yolcusu! Hakan Çalhanoğlu'yla takım arkadaşı...

Leicester City ile sözleşmesinin son senesine giren Çağlar Söyüncü için transfer piyasası kızışmış vaziyette. Milli yıldızımız için son iddia ise İtalyan devi Inter olarak kayıtlara geçti. Mavililer, Çağlar için Leicester City ile temasa geçti.

Haberin Devamı

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ INTER'E GİDİYOR

Akşam'ın, Gazzetta Dello Sport'tan aktardığı haberine göre; İtalyan devi Inter, Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'yü istiyor. Stoper için iki alternatif belirleyen Inter, Fiorentina'dan Nikola Milenkovic'in yanı sıra Leicester City'den Çağlar Söyüncü'yü düşünüyor.

Çağlar Söyüncü, Inter yolcusu Hakan Çalhanoğluyla takım arkadaşı...

Inter'in stoperleri Stefan de Vrij ya da Milan Skriniar'ın bu yaz takımdan ayrılma ihtimallerini okuyucularına duyuran gazete, bu bölgeyi en iyi şekilde dolduracak ismin Çağlar Söyüncü olduğunu belirtti. Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibiyle 41 maça çıkan 26 yaşındaki stoperin Inter için biçilmiş kaftan olduğu vurgulandı. Ayrıca Çağlar Söyüncü'nün Inter'e transferinin kariyerinde sıçrama anlamına geldiği ve oyuncunun bu transfer için çok heyecanlı olduğu yazıldı.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü, Inter yolcusu Hakan Çalhanoğluyla takım arkadaşı...

2018 yazında Freiburg'dan 21 milyon euro ücretle Leicester City'nin yolunu tutan Çağlar, İngiliz ekibiyle 122 maça çıktı. İngiltere'de adından sıkça söz ettiren başarılı savunmacı için Manchester United ve Barcelona olmak üzere birçok transfer iddiası ortaya atılmıştı. Sözleşmesinin son senesine giren Çağlar için Leicester City öncelikli olarak yüksek bir bonservisle satmak olacak eğer satış gerçekleşmezse sözleşme uzatma teklifi yapılacak.

YORUM YAZ