MENÜ

'Kronik sakat değil'

Demba Ba hakkında çıkan 'Kronik sakat' iddiasına kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'tan cevap geldi. Karanlık, “Oyuncumuz bu tarz yazılara üzülüyor. Hakkında çıkan haberler kesinlikle doğru değil” diye konuştu

'Kronik sakat değil'

Kara Kartal’ın Senegalli yıldızı Demba Ba’nın, Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesinde sakatlanmasının ardından yapılan, ‘Kronik sakat’ iddialarına, Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık’tan yanıt geldi. Chelsea’den 6 milyon Euro bonservis bedeliyle takıma kazandırılan başarılı futbolcu hakkındaki haberlere tepki gösteren Karanlık, “Ben Türkiye’de yalan haberlerle karşılaşmaya alıştım ama yeni gelen arkadaşlarımız bu tarz haberlere tepki gösteriyorlar, üzülüyorlar. Basında Demba Ba ile ilgili yer alan haberler kesinlikle doğru değil” dedi.

‘Bu haberlere üzülüyor’

Futbolun içinde sakatlıkların her zaman olduğunu kaydeden Ertuğrul Karanlık, “Demba Ba, Arsenal maçında sakatlandı. Bu konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptık. Buna rağmen basında yalan yanlış haberler yayınlandı. Topla yapılan çalışmada kendini iyi hissetmediği için Demba Ba’nın Mersin İdman Yurdu maçında oynamasına izin vermedik. Demba Ba, bu tarz haberlere üzülüyor. Umarım bu haberleri çıkaranlar biraz daha hassas davranırlar ve kaynaklarına haberi hazırlamadan önce doğrulatırlar” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ