MENÜ

Kral Burak Yılmaz'dan müjdeli haber

2 haftadır sahalardan uzak kalan Burak Yılmaz, takımla birlikte çalışmalara başladı. İdmanlarda hazır bir görüntü sergileyen ve golleriyle geri dönen yıldız futbolcunun, Başakşehir maçında sahada olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kral Burak Yılmaz'dan müjdeli haber

2 hafta önce oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan ve Göztepe ile Gençlerbirliği maçlarını kaçıran Burak Yılmaz’dan müjdeli haber geldi. Bireysel olarak idmanlara başlayan 32 yaşındaki golcü, 2 gündür de takımla birlikte çalışmalara katılıyor.

Uzun zamandır sahalardan uzak kalmasına rağmen hazır bir görüntü sergileyen yıldız futbolcu, döner dönmez attığı gollerle de dikkat çekti. Başakşehir maçında takımını yalnız bırakmak istemeyen ve bu nedenle de idmanlarda büyük bir özveri ile çalışan Kral, teknik direktör Rıza Çalımbay’dan formayı kapmayı hedefliyor.

Fedarlıktan kaçmıyor

Rıza Çalımbay basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Burak’ın durumu belli değil. Oynamama durumu var” dese de tecrübeli oyuncunun, pazar günü oynanacak kritik karşılaşmada sahada olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzon’da sis olmasına rağmen bir an önce takıma katılmak için özel uçakla kente gelen Burak, hiçbir zaman fedakarlıktan kaçmaması nedeniyle de hem teknik heyetin hem de Bordo-Mavili yönetimin takdirini kazandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ