MENÜ

Körfez'de zirve ateşi!

Trabzonspor, cezası sebebiyle ilk yarıda 7-0 yendiği Kasımpaşa'yı İzmit'te ağırlayacak, hedefi ise yine galibiyet olacak. Sahaya önemli eksiklerle çıkacak Bordo-Mavililer, kazanırsa maç fazlasıyla zirveyi ele geçirecek.

Körfez'de zirve ateşi!

Geçtiğimiz hafta gündeme damgasını vuran karşılaşmada Beşiktaş’ı mağlup ederek Fenerbahçe ile zirvedeki ortaklığını sürdüren Trabzonspor, bugün kritik bir 90 dakikaya daha çıkıyor. Ligin ilk yarısında İstanbul’da 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ettiği rakibini bu kez cezasından ötürü Kocaeli’nde ağırlayacak Karadeniz ekibi, sahadan 3 puanla ayrılıp maç fazlasıyla zirveyi ele geçirmek, ayrıca yarınki Konya karşılaşması için de Fenerbahçe’yi baskı altına almak istiyor. Bordo-Mavililer’de bu 90 dakika öncesinde önemli eksikler olmasına rağmen alternatiflerin yüksek performansı teknik direktör Şenol Güneş’in elini güçlendiriyor.

Hava iyi zemin kötü

Savunmanın sağında Serkan Balcı’nın yokluğunda Piotr Brozek’in oynaması beklenirken, Burak’ın boşluğunun ise Alanzinho ile doldurulması planlanıyor. Stadın zemini ile ilgili sıkıntılar söz konusuyken atmosferin ise Avni Aker’i pek aratmayacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olacağı öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Onur
Piotr Brozek
Egemen
Giray
Cale
Selçuk
Colman
Ceyhun
Jaja
Alanzinho
Umut

KASIMPAŞA

Fırat
Keller
Henrique
Robledo
Ergün
Ramos
Hüseyin
Sancak
Sarmov
Şahin
Gökhan

Haberin Devamı
YORUM YAZ