MENÜ

Konyaspor'a Amir Hadziahmetovic piyangosu

Bu sezonun en dikkat çeken orta saha oyuncularından biri olan Konyasporlu Amir Hadziahmetovic’e Udinese’den gelen teklifin 7 milyon Euro olduğu ortaya çıktı. Yeşil-Beyazlılar, Bosnalı orta saha oyuncusundan kulüp tarihinin en yüksek rakamını elde edecek.

Konyaspor'a Amir Hadziahmetovic piyangosu

18 yaşında geldiği Konyaspor’da 6 yıldır takımın forması giyen ve geçen sezondan bu yana gösterdiği başarılı performansla da dikkatleri üzerine çeken Amir Hadziahmetovic’te flaş gelişme... Bosna Milli Takımı’nın da gözdesi olan Amir’le bitecek olan kontratını 2 yıl daha uzatan İç Anadolu ekibine teklifler ardı ardına geliyor. Başarılı oyuncuyu Belçika ekibi Anderlecht ciddi şekilde istemişti. Asıl resmi adım ise Udinese’den geldi. İtalyanlar, Amir için tam 7 milyon Euro’luk bir öneriyle Konyaspor’un kapısını çaldı. Konyaspor, Amir’in durumunu yaz transfer dönemine kadar bekletecek.

Haberin Devamı

İç piyasadan teklif yok

Bu sezon çıktığı 31 maçta 2 gol, 3 asistlik performans sergileyen Amir’in adı yurt içinden de takımlarla anılıyor. Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu ifade edilen Boşnak futbolcuyla ilgili iç piyasadan ise herhangi bir teklif gelmiş değil.

Esat Soydabircan

YORUM YAZ