MENÜ

Süper Lig ekibinden Dirk Kuyt sürprizi: Anlaşmaya varıldı iddiası

Son olarak ülkesinde ADO Den Haag takımının çalıştıran Dirk Kuyt için sürpriz bir iddia gündeme geldi. 43 yaşındaki teknik adam Süper Lig ekibinin başına geçebilir. Öte yandan başkandan yeni adamla ilgili açıklama geldi.

Süper Lig ekibinden Dirk Kuyt sürprizi: Anlaşmaya varıldı iddiası

2012-2015 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve sarı - lacivertli futbolseverlerin sevgilisi olan Dirk Kuyt, 2018 yılında futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe başlamıştı.

Haberin Devamı

İlk olarak Hollanda 3. Lig takımı Quick Boys'u çalıştıran genç çalıştırıcı, 2018 yılında Feyenoord U19 takımının başına geçti. Yaklaşık iki yıl görevde kalan Dirk Kuyt, 2022 yılında ise ilk Eredivisie tecrübesini ADO Den Haag ile yaşadı. Beş ayda görevde kalan Kuyt, kötü performans nedeniyle görevden alındı.

SÜPER LİG EKİBİNİN BAŞINA GEÇECEK İDDİASI

İlk olarak Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman ile görüşen Konyaspor, bu deneyimli teknik adamdan olumsuz yanıt aldı.

İtalyan teknik adam Alberico Evani ile de görüşen Konyaspor'da sürpriz bir isim ortaya atıldı. Konya yerel basınında ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Hollandalı Dirk Kuyt ile prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.

Süper Lig ekibinden Dirk Kuyt sürprizi: Anlaşmaya varıldı iddiası

43 yaşındaki teknik adam son olarak geçen sezon beş ay kadar ADO Den Haag'da görev yapmıştı. Son olarak sahasında 1-0 öne geçtiği maçta Pendikspor'a 2-1 mağlup olan Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

BAŞKANDAN YENİ TEKNİK ADAM AÇIKLAMASI

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen yaptığı açıklamad; "Aykut Kocaman’ın uygun olmayacağına karar verdik. Kuyt alternatiflerden bir tanesi. Kuyt ile ilgili bazı tereddütlerimiz var. Kafamızdaki modeli nasıl Konyaspor'da uygularız onu düşünüyoruz. İsmi açıklanmayan başka alternatifler de var. Yeni hoca Adana Demirspor maçına yetişebilir" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Başkanı Özgökçen'den Aykut Kocaman açıklaması

STANOJEVIC İLE YOLLAR AYRILDI

Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan sonra Aleksandar Stanojevic'i göreve getiren Konyaspor, 2023/2024 sezonuna da Sırp hoca ile başladı.

İlk dört haftada iki galibiyet iki beraberlik alan yeşil-beyazlılar, son beş haftada dört kez mağlup olurken sadece bir puan alabildi.

'NE ZAMAN ADI GEÇSE HAYIR DİYORLAR'

ADO Den Haag’tan ayrıldıktan sonra henüz bir kulüpte görev bulamayan Dirk Kuyt’ın menajeri, bu konuyla alakalı ilginç bir açıklama yapmıştı...

Fanatik.com.tr'de yer alan haberde; Menajer Rob Jansen şu ifadeleri kullanmıştı; ‘Dirk, zirvedeyken Hollanda'nın en popüler oyuncularından biriydi ama Feyenoord'dan sonra bu tamamen kayboldu. Sanki bir tür lanet onun üzerindeymiş gibi. Bunun nasıl mümkün olduğunu bulamıyoruz. Hiçbir sonuca varamadım. Neden olduğunu anlamadığım tür gizli nefret var gibi görünüyor. Bunun neye dayandığını bilmiyorum.’

Haberin Devamı

'ONUN ADI GEÇTİĞİNDE...'

Jansen kulüplerle yaptığı görüşmelerde düzenli olarak Kuyt'ın adını potansiyel bir yardımcı antrenör olarak gündeme getirdiğini söylerken, ‘Başlangıçta ona karşı iyi bir tepki var ama her seferinde farklı bir karar veriliyor. Onun adı geçtiğinde şunu duyuyorum: hayır, yapmayacağız, yapmayacağız.’ İfadelerini kullandı.

Süper Lig ekibinden Dirk Kuyt sürprizi: Anlaşmaya varıldı iddiası

'UTANÇ VERİCİ'

Jansen, Kuyt’ın iş bulamamasıyla alakalı, ‘Bunun utanç verici olduğunu düşünüyorum. Dirk çok iyi bir antrenör olabilecek yeteneğe sahip ama bir tür gizli engel var.’ İfadelerini kullandı.

Süper Lig ekibinden Dirk Kuyt sürprizi: Anlaşmaya varıldı iddiası

YORUM YAZ