MENÜ

Konyaspor'da Stanojevic ile yollar resmen ayrıldı

Süper Lig'de 7 ekipte teknik direktöre veda edilirken, sürpriz bir ayrılık daha geldi. Konyaspor, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Konyaspor'da Stanojevic ile yollar resmen ayrıldı

Süper Lig'in 9 haftası boyunca tam 7 teknik adam takımlarına veda etti. FANATİK'in edindiği bilgiye göre bir sürpriz ayrılık daha yaşandı.

Haberin Devamı

7 TEKNİK ADAMA VEDA EDİLDİ

Süper Lig'in ilk 4 haftasında puan alamayan Gaziantep FK'da fatura teknik direktör Erdal Güneş'e kesildi. Kırmızı-Siyahlılar, genç hocayla yolların ayrıldığını duyurdu.

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 4 haftada oynadığı 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan ve golle tanışamayan Rams Başakşehir'de, Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile karşılıklı olarak yollar ayrıldı.

Konyasporda Stanojevic ile yollar resmen ayrıldı

Oynattığı pozitif futbola rağmen sonuç alamayan, çıktığı 5 maçta 1 beraberlik, 4 mağlubiyet yaşayan Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu'yla karşılıklı anlaşarak yollar ayırdı.

Geçen sezon takımı ligde tutan ancak bu sezon 4 maçta sadece 2 puan alabilen İstanbulspor'da Fatih Tekke dönemi sona erdi.

Son haftalarda alınan mağlubiyetlerden sonra MKE Ankaragücü, Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığı resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Konyasporda Stanojevic ile yollar resmen ayrıldı

Geçtiğimiz sezonun başında takımın başına geçen ve transfer yasağına rağmen Sarı Kırmızılı ekipte oldukça başarılı bir dönem geçiren Çağdaş Atan, bu sezon da tahtanın açılamaması nedeniyle görevinden ayrıldı.

Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ta ayrılık yaşandı. Alınan Lugano mağlubiyetinden sonra Şenol Güneş ile yollar ayrıldı.

KONYASPOR'DA SÜRPRİZ AYRILIK

Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in edindiği bilgilere göre Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Konyasporda Stanojevic ile yollar resmen ayrıldı

DÜN İSTİFA SİNYALİ VERMİŞTİ

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında iç sahada Pendikspor’a 2-1 mağlup oldukları maça ilişkin açıklamalarda bulundu. İstifa sorusuna ise Stanojevic, “Henüz daha yöneticilerle birlikte konuşmadan bu tip konuşmaları basın toplantısında yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Burada taraftarlara saygı duyuyorum ve taraftarların, kulübün menfaatleri doğrultusunda en iyi seçenek neyse o onu bulacağımıza inanıyorum. Bundan dolayı tabii ki de birinin sorumluluğu üzerine alması gerekiyor. Ben de bu kulübün hocasıyım. Bu yüzden dolayı tabii ki de kulüple konuşacağım” cevabını verdi.

KONYASPOR RESMEN AÇIKLADI

Haberin Devamı

Süper Lig ekibi Konyaspor, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Stanojevic'in görevinden ayrıldığını açıkladı.

Konyaspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Stanojevic ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

 

Konyasporda Stanojevic ile yollar resmen ayrıldı

İŞTE İLK ADAYLAR...

Stanojevic ile yollarını ayıran Konyaspor'da teknik direktör adayları belli oldu. Yeşil-beyazlılar, Fabio Cannavaro ve Alberico Evani ile görüşüyor.

KONYA KARNESİ

Aleksandar Stanojevic yönetimindeki Konyaspor, bu sezon Süper Lig'de 9 resmi maça çıktı. Konya temsilcisi bu maçlarda 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve
3 beraberlik aldı.

OCAY AYINDA GELMİŞTİ

Konyaspor yönetimi son olarak Sırp ekibi Partizan'ı çalıştıran Aleksandar Stanojevic'le Ocak ayından anlaşmaya varmıştı. Yeşil-beyazlı ekip, Stanojevic ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Konyasporda Stanojevic ile yollar resmen ayrıldı


Konyasporda Stanojevic ile yollar resmen ayrıldı

YORUM YAZ