MENÜ

Konyaspor Galatasaray VAR hakemi

Süper Lig'de yoğun trafik devam ederken, mücadelelere atanan VAR hakemleri de merak konusu olmaya devam ediyor. Konyaspor Galatasaray VAR hakemi kim sorusu da zorlu karşılaşmaya kısa bir süre kala yanıtını buldu. MHK, Konyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi olarak Mete Kalkavan'ı atadı. AVAR hakemi ise Ceyhun Sesigüzel. Konyaspor - Galatasaray maçını daha önce MHK'nın yaptığı atama sonrası Arda Kardeşler yönetecek.

Konyaspor Galatasaray VAR hakemi

Süper Lig'de 17. hafta maçlarının hakemlerinin belli olmasının ardından karşılaşmalarda görev yapacak VAR hakemleri de tek tek atanmaya başladı. Konyaspor ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek mücadelede görev yapacak VAR hakemi de Merkez Hakem Kurulu tarafından mücadeleye saatler kala duyuruldu. MHK, Konyaspor - Galatasaray maçı esnasında Riva'daki VAR odasında görev yapacak hakemin Mete Kalkavan olacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Konyaspor - Galatasaray maçında görev yapacak AVAR hakemi ise Ceyhun Sesigüzel. Bilindiği üzere mücadeleye daha önce hakem ataması yapılmıştı. Mücadeleyi, Arda Kardeşler yönetecek. Ali Saygın Ögel ile Özgür Ertem ise yardımcı hakemler olarak görev yapacak.

KONYASPOR - GALATASARAY CANLI

Konyaspor - Galatasaray 11'ler...

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Oğuz Kağan, Shengelia, Milosevic, Daci, Cikalleshi

Galatasaray: Okan, Linnes, Donk, Luyindama, Saracchi, Taylan, Belhanda, Ömer, Oğulcan, Emre Akbaba, Diagne.

YORUM YAZ