MENÜ

Kokoskov'un 1. yardımcısı Erdem Can

Fenerbahçe Beko’da teknik kadro açıklandı. Obra’nın yerine coach görevine Igor Kokoskov gelse de Kanarya’da 1. yardımcı antrenör değişmedi...

Kokoskov'un 1. yardımcısı Erdem Can

Obradovic’in yerine antrenörlük görevine Igor Kokoskov’u getirir getirmez, transferde hızlı bir şekilde yol alan Fenerbahçe Beko, teknik kadrosunu da açıkladı. Obra döneminde olduğu gibi, Kokoskov’un ilk yardımcı antrenörü yine değişmedi. Obra’nın gidişinde antrenörlük adayları arasında da ismi geçen Erdem Can, daha önce olduğu gibi takımın ilk yardımcı antrenörü oldu.

Haberin Devamı

Trifunovic’i getirdi

Kokoskov ikinci yardımcı antrenörlüğe ise 2017’de Slovenya’ya tarihi Avrupa şampiyonluğunu yaşattığı dönemde yanında yer alan Radovan Trifunovic’i getirdi. Teknik kadrodaki diğer isimler; 3. Yrd. Antrenör: Serhan Aydanarığ, Yrd. Antrenör ve Video Koordinatörü: Berkay Oğuz, Yrd. Video Koordinatörü: Alp Timuçin Yener, Kondisyoner: Predrag Zimonjic, İlker Belgutay, Takım doktoru: Ahmet Kulduk, Fizyoterapist: Rıza Özdemir, Masör: Yılmaz Mete, Faik Özköksal, Malzeme sorumlusu: Erkan Karaca.

YORUM YAZ