Fenerbahçe'den stopere yoğun mesai! 2 hedef belirlendi
03 Ocak 2026, Cumartesi 06:59Güncelleme Tarihi:
Fenerbahçe, devre arasında yeni bir stoperle kadrosunu takviye etmek için birçok ismi gündemine aldı. Ancak son dönemde ön plana çıkan iyi yıldız var.

İLK HEDEF LEITE
Union Berlin, Diego Leite’yi yeni kontrata bir türlü ikna edemedi. Oyuncu cephesiyle görüşmeler devam etse de Alman ekibi, 26 yaşındaki stoperi bu ay satmaya sıcak bakıyor. Union Berlin, Portekizli yıldızı bedelsiz kaptırmak istemiyor. Futbol direktörü Devin Özek, Union ile görüşmelere başladı. Fenerbahçe, 10 milyon Euro’nun altında bir bedelle transferi bitirmek istiyor.

DİĞER ADAY SENESI
Bournemouth ise Marcos Senesi için henüz pes etmedi. Arjantinli savunmacı, biri geçtiğimiz ay olmak üzere kulübünden gelen 3 teklifi de geri çevirdi. Buna rağmen Kırmızı-Siyahlılar, Senesi’yi ikna etmek konusunda sonuna kadar çabalamaya kararlı. Fenerbahçe, 28 yaşındaki oyuncuyla anlaşabilirse, Bournemouth’la da el sıkışacağına inanıyor.
