MENÜ

Kazım forvet, Güiza yedek

Fenerbahçe, 5 Kasım Perşembe günü Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla yapacağı UEFA Avrupa Ligi (H) grubu maçının hazırlıklarını sürdürdü. Çift kale maçta Kazım'ı forvette görevlendiren Daum, Güiza'ya yedekler arasında yer verdi.

Kazım forvet, Güiza yedek

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından taktik maçlar yapıldı. İdmanda gerçekleştirilen çift kale maçta as kadroyla yedek takım 10'ar kişilik kadrolarla karşı karşıya geldi. Güiza'ya yedek arasında yer veren teknik direktör Christoph Daum, forvette Kazım'a forma verdi. Sakatlığı nedeniyle Turkcell Süper Lig'deki Kayserispor maçında forma giyemeyen kaptan Alex, Steaua Bükreş maçı öncesi durumunun iyi olduğunu söyledi. Takımdan ayrı çalışan Brezilyalı futbolcu, korner atışı çalıştığı sırada basın mensuplarına yakın bölüme gelince, "Durumun nasıl oynar mısın?" sorusuna, "İyiyim" yanıtını verdi. Bireysel futbolcu antrenörü Dolu Aslan yönetimindeki çalışmasına koşuyla başlayan Alex, daha sonra koordinasyon ve topla çalışmalar yaptı.

Antrenmana, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Önder ve Semih ile hasta olan Bekir katılmadı.

Bu arada idman öncesinde futbolcuara yönelik bir konuşma yapan teknik direktör Christoph Daum ve yardımcı antrenör Ayhan Tumani, futbolcuların gerçek gücünü gösterdiği takdirde karşılaşmadan galip ayrılacağını ifade ettiler. Roland Koch da futbolculardan, Perşembe günü oynanacak maç için limitleri zorlamaları gerektiğini söyledi. Koch daha sonra Sarı-lacivertli oyunculara bu yönde bir tezahürat yaptırdı.

Öte yandan, antrenmanı Christoph Daum'un kardeşi Eberhard Daum da basın mensuplarının bulunduğu bölümden izledi.

Fenerbahçe, Steaua Bükreş maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ