MENÜ

"Kazadığımız her başarı yeni nesle bir örnek’

Türkiye İş Bankası’nın Cumhuriyetin 100. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlediği “Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış” konferansında spora ilişkin bir panele yer verildi.

"Kazadığımız her başarı  yeni nesle bir örnek’

Türkiye İş Bankası’nın Cumhuriyetin 100. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlediği “Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış” konferansında spora ilişkin bir panele yer verildi. “Yükselen Yeni Nesil İstikbal Sizsiniz” spor paneline katılan sporcular arasında, modern pentatlonda tarihi başarılara imza atmış İlke Özyüksel vardı. Tokyo 2020’de kürsüyü az bir farkla kaçıran, olimpiyat 5.’liği elde eden 26 yaşındaki milli pentatlet bu sezon da gururlandırdı.

Haberin Devamı

Dünya Kupası’nda ülkemize madalya getiren ilk pentatlet unvanına ulaşan İlke son alarak Dünya Şampiyonası’nda 7.’lik elde etti. Milli sporcu yaptığı konuşmada: “Katıldığım tüm müsabakalarda, Olimpiyat oyunlarında her geçen gün göğsümüzde taşıdığımız bayrakla ne kadar büyük bir sorumluluk aldığımızı hissediyorum. Kazandığımız madalyaların sadece bir madalya olmadığının, kazandığımız her başarıyla yeni nesle örnek olduğumuzun, topluma spor sevgisini aşıladığımızın bilincindeyiz. Milli bir sporcu olarak ülkemizdeki yetenekli çocukların önünü açmak için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum” dedi.

YORUM YAZ